Lars Bo gør nøgen-rent hos jyske kvinder: ’De må også gerne røre’

63-årige Lars Bo Kristensen tænder på at blive kigget på, når han er nøgen. Derfor tilbyder han nu at gøre rent splitternøgen hos kvinderne i nærområdet

Lars bo har en 'speciel service', som kun er for kvinder. (Foto: Privat)
Lars bo har en 'speciel service', som kun er for kvinder. (Foto: Privat)

Har du også set billedet af nøgne Lars Bo Kristensen, som lige nu florerer på Facebook, så er det ikke for godt til at være sandt.

Billedet, hvor den 63-årige vestjyde koncentreret står og støvsuger uden en trevl på kroppen, er blevet krydret med en tekst om det ’specialtilbud’, han har til kvinder i Varde, Ølgod og Skjern-området.

’Jeg kommer og gør rent hos dig, mens du, og evt. dine veninder sidder og holder øje med mig’, skriver Lars Bo Kristensen blandt andet om sin service.

Jeg tænder på min kones sidespring

- Jeg gør det fordi det tænder mig at være nøgen, siger den 63-årige mand slet og ret, da Ekstra Bladet kontakter ham for at spørge ind til billedet, som er blevet delt over 700 gange fra hans Facebook-side.

- Det er mest det at være nøgen. Og det handler mest om at blive kigget på. Men jeg skal jo gerne lave noget også, siger Lars Bo Kristensen, som ifølge ham selv begyndte at tilbyde den alternative rengørings-service i sit nærområde torsdag i sidste uge.

- Jeg har ikke været ude hos nogen endnu. Men jeg har fået flere henvendelser – de boede bare for langt væk, siger Lars Bo Kristensen, som ikke har kørekort, og derfor kun kan tilbyde støvsugning, vinduespudsning og tøjvask til kvinder, som bor i en afstand, han kan nå med enten bus eller tog.

Men hvad er det helt præcist, du selv får ud af det?

- Jeg får tilfredsstillelsen ved, at der er nogen, der kigger på mig. Og hvis de vil føle mig, må de jo selvfølgelig godt det. Jeg rører ikke dem. Jeg kan ikke tilbyde noget sex, for jeg kan ikke få den op at stå mere. Det er jeg blevet for gammel til, siger Lars Bo Kristensen, som understreger, at det for ham er et fuldt ud seriøst foretagende.

Den 63-årige mand har flere gange fået kritiske kommentarer med sig på vejen, men dem tager han ikke så tungt. Heller ikke, da hans Facebook-side for nylig blev lukket ned, gik det ham på.

- Jeg var blokeret i tre dage. Jeg ved ikke hvorfor, siger han.

Se andre mennesker som har valgt at være nøgne i umiddelbart upassende situationer:

Lars Bo gør nøgen-rent hos jyske kvinder: ’De må også gerne røre’

Ukraisnek Mykhailo Kostiuchenko paraglider helt nøgen. (Video: Caters)

Lars Bo gør nøgen-rent hos jyske kvinder: ’De må også gerne røre’

Nøgen mand hopper fra bil til bil

Lars Bo gør nøgen-rent hos jyske kvinder: ’De må også gerne røre’

Overvågning viser en nøgen dame, der smadrer en restaurant