Annonce:
Annonce:

Lasse fik smadret sit ben: - Falckredder kaldte mig pjevset

Lasse Jannerup kom voldsomt galt af sted under Vordingborg Festuge. Da Falck blev tilkaldt kaldte de ham pjevset

27-årige Lasse Jannerup er indtil videre blevet opereret tre gange og i morgen venter endnu en operation. Foto: Privat
27-årige Lasse Jannerup er indtil videre blevet opereret tre gange og i morgen venter endnu en operation. Foto: Privat
Annonce:
Følg Samfund

Indtil videre har Lasse Jannerup været på operationsbordet tre gange, siden han fredag kom voldsomt til skade under Vordingborg Festuge. I morgen skal han opereres for fjerde gang.

- Oppe ved knæet er knoglen gået fra og der er komplicerede brud på begge sider af knoglen. Korsbåndet er knækket, fortæller Lasse Jannerup til Ekstra Bladet fra sygesengen.

I et opslag på Facebook har den 27-årige mand beskrevet, hvordan han havde en meget dårlig oplevelse med en Falck-redder, der både kaldte ham pjevset, nægtede at give ham smertestillende - eller behandling - og ikke ville køre ham på sygehuset.

- Jeg kom til skade på en meget fjollet måde. Jeg var på vej op til en hæveautomat, da jeg snublede over en lille kande og lander meget uheldigt, fortæller Lasse Jannerup til Ekstra Bladet.

Annonce:

Ambulance tilkaldt
Det stod hurtigt klart at han var kommet slemt til skade og festugens samaritter blev tilkaldt:

- Jeg havde meget store smerter, men samaritterne tog sig rigtig godt af mig og fik mig op på en båre. Og så tilkaldte de en ambulance, forklarer Lasse, der til daglig er ansat på Unicon Beton i Næstved.

- Det går stærkt og allerede efter ti minutter ankommer der en falckredder og hans kvindelige kollega, forklarer Lasse, der nu troede at hjælpen var nær. Men den mandlige falckredder var tilsyneladende ikke overbevist om at Lasses skade var alvorlig:

- Samaritterne forsøger at fortælle ham hvad de har gjort, men han gider ikke rigtig høre på dem. I stedet kalder han mig for pjevset og siger, at det er for meget at skulle køre mig til Nykøbing Sygehus, forklarer Lasse. Han fortæller, at hans ben på dette tidspunkt er voldsomt hævet oppe ved knæet.

Lasse måtte kæmpe for at komme på hospitalet. Foto: Privat
Lasse måtte kæmpe for at komme på hospitalet. Foto: Privat
 

Annonce:

- Han siger at det er noget pjat, at jeg vil på sygehuset og at hvis jeg insisterer, så må jeg køre selv, eller tage en taxi. Jeg svarer ham, at jeg slet ikke kan bevæge benet og ikke er i stand til at komme op fra den båre jeg ligger på.

Gav sig til slut
- Efter snakken frem til tilbage giver han sig til slut og siger til sin kvindelige kollega, at så må de køre på sygehuset med mig, men at det er noget pjat, når det nu ikke er værre.

I ambulancen sætter Lasses højgravide kæreste, Louise, sig på forsædet ved siden af den kvindelige falckredder, der kører bilen. Den mandlige falckredder er bag i ambulancen med Lasse:

- Jeg havde meget voldsomme smerter, men han vil ikke give mig smertestillende, eller behandle mig på nogen måde, fortæller Lasse Jannerup, der først fik lindring og hjælp, da de ankom til Nykøbing Sygehus.

Falck taget sagen alvorligt
Et øjenvidne til episoden bekræfter Lasse Jannerups udlægning af begivenhederne overfor Ekstra Bladet. Af hensyn til sin arbejdsgiver har han fået lov til at være anonym.

Hos Falck tager man sagen alvorligt:

Annonce:

- Vi er gået i gang med grundigt at undersøge hvad der er foregået. Hvis det er foregået som beskrevet, er det en meget alvorlig sag og dybt beklageligt, fortæller Morten Jeppesen, der er kommunikationsdirektør i Falck.

Har du oplevet noget lignende - så send os gerne en sms på 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: