Lastbilchauffør fik øje på det mest vanvittige 'trafikskilt' - se det her

- Indbrudstyve skydes, og overlevere skydes igen, stod der blandt andet på det skilt som en svensk lastbilchauffør opdagede i ved Bromölla i Sverige

Niclas Nordström på 52 år har set mange mærkelige skilte som lastbilchauffør, men nu har han set skiltet, der overgår alle. (foto: Facebook)
Niclas Nordström på 52 år har set mange mærkelige skilte som lastbilchauffør, men nu har han set skiltet, der overgår alle. (foto: Facebook)
Følg Samfund

Den 52-årige Niclas Nordström fra Olofström i Sverige ser i sit job som lastbilchauffør masser af trafikskilte, heriblandt mange ganske usædvanlige skilte, når han kører rundt på vejene i Sverige. Men i fredags fik han dog øje på et skilt, der slår dem alle. Teksten på skiltet var så usædvanlig og provokerende  - og måske oven i købet sjov, at han standsede op for at tage et billede af det vanvittige skilt.

- Jeg er jo lastbilchauffør og har set en del gennem årene. Men det her skilt har næsten overgået alle andre, siger Niclas til den svenske avis Aftonbladet.

Det var faktisk ikke ret langt fra Danmark, at Niclas fandt det mærkelige skilt, nemlig ved Tosteberga havn udenfor Bromölle i Skåne.

I den øverste del af skiltet, der består af tre enheder, er der en stor øl og et ølglas. Mens skiltets tekst står på de to andre enheder og lyder således:

- Her slutter svensk lov. Dette område bevogtes af et dobbeltløbet haglgevær tre dage om ugen. Gæt selv hvilke dage! Indbrudstyve skydes. Og overlevende skydes igen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her er det vanvittige skilt, som Niclas opdagede på sin tur rundt i Skåne. (foto: Privat/Niclas Nordström)
Her er det vanvittige skilt, som Niclas opdagede på sin tur rundt i Skåne. (foto: Privat/Niclas Nordström)
 

Niclas Nordström har været så venlig at sende billedet til Ekstra Bladet. Han ved imidlertid ikke, hvem der har sat skiltet op eller hvorfor, men han går selv ud fra, at det er en person, der er træt af indbrud og campister.

Til Aftonbladet forklarer Niclas:

- Der er en p-plads for campingvogne og auto-campers meget tæt på skiltet, så jeg kan tænke mig, at det er en person, der ikke ønsker at få ubudne gæster ind på sin grund og i sin have. Der er også en lille eng ved siden af p-pladsen, så det kan jo være, at der er mange, der camperer på personens private grund uden tilladelse, siger Niclas og tilføjer:

- Eller også så kan personen bare ikke lide mennesker, siger Niclas og griner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er fuldstændig hat og brille

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.