Laura fik næse-operation til halv pris: Det endte helt forfærdeligt

36-årige Laura tog til Mexico for at få lavet en kosmetisk operation af sin næse - nu ligger hun i koma

Laura tog til Mexico for at få en næse-operation. Nu er hun døden nær. (Foto: Facebook)
Laura tog til Mexico for at få en næse-operation. Nu er hun døden nær. (Foto: Facebook)
Følg Samfund

Den 36-årige ejendomsmægler Laura Avila fra byen Dallas i staten Texas i USA ligger nu i koma, efter at en kosmetisk næse-operation, hun fik lavet i byen Juarez i Mexico, gik helt galt.

Laura Avila havde aftalt operationen med Rino Center i Juarez den 30. oktober, fordi operationen her var meget billigere end i USA. Hun sparede faktisk mere end halv pris i forhold til en lignende operation i USA.

Laura havde sin forlovede Enrique Cruz med på turen til Mexico, hvor operationen viste sig at udvikle sig til et mareridt lige fra starten af. Laura Avilla fik nemlig bedøvelse via sin rygrad, men bedøvelsen var sprøjtet ind det forkerte sted og bevægede sig derfor op mod hendes hjerne i stedet for nedad og ud i kroppen.

Her ses Laura med sin forlovede Enrique under en ferietur i Mexico. (foto: Privatfoto/facebook)
Her ses Laura med sin forlovede Enrique under en ferietur i Mexico. (foto: Privatfoto/facebook)
 

I løbet af ganske få minutter fik Laura hjertestop, og lægerne måtte hurtigt lægge hende i koma for at undgå yderligere hjerneskade.

Det skriver flere medier heriblandt CBSNews, KFOX14, ABC 7 Kvia, The Mirror og Daily Mail.

Tv-stationen WFAA har også lagt historien ud på deres Facebook.

Ifølge CBS News har Laura Avilas søster Angie forklaret, at lægerne på det mexicanske hospital i Juarez har sagt, at bedøvelsen blev ført ind det forkerte sted i rygraden. Det fik hurtigt Lauras hjerne til at hæve, hendes nyrer svigtede og det kulminerede med et hjertestop.

- Jeg sagde bare til mig selv. Det her kan simpelthen ikke ske. På grund af hendes hjerneskade får vi aldrig vores Laura tilbage igen, siger Angie til CBS News.

Undersøgelser i USA har i øvrigt vist, at cirka 1,5 millioner amerikanere årligt rejser til udlandet for at få læge-behandling. Og udgifterne i udlandet - og her først og fremmest i Mexico - kan ifølge CBS News være fra 40 til 65 procent billigere end i USA.

Laura blev i sidste uge overført fra hospitalet i Mexico til et hospital i El Paso i Texas, hvor hun stadig ligger i koma. Og Lauras familie ønsker, at Rino Center i Juarez skal gøres ansvarlige for hendes ulykkelige skæbne.

- Så længe som mit hjerte banker, vil jeg sørge for, at de kommer til at betale for det, som har gjort, fortæller Angie.     

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind