Lavede frækt danse-move og fik jernstang i rumpen

En teenager fra England levede sig lidt for meget ind i dansen - hun endte hos lægen og blev syet med tre sting, fordi hun havde fået en jernstang op i den ene balle

Hun danser vildt og får en jernstang i ballen.(Video: Caters)

Det er ikke helt normalt, at man går til lægen med et dybt sår i numsen og må forklare, at man er har fået en jernstang i numsen, fordi man har lavet et lidt for frækt danse-move.

Men dette for en teenager lidt flove lægebesøg måtte den britiske teenager Bonnie-Lee Brown stå model til, efter at hun sammen med sin veninde havde kastet sig ud i nogle vilde dansetrin og pludselig fik en spids jernstang op i den ene balle, fordi hun i et siddende danse-move pludselig nærmest satte sig på den spidse jernstang, der sad på et af hendes møbler i hendes lejlighed.

Bonnie-Lee Brown blev af lægen syet med hele tre sting, der effektivt lukkede det blødende hul efter jernstangens indtrængen i hendes ene balle. Og Bonnie-Lee fik selvfølgelig også en indsprøjte mod stivkrampe samt infektioner.

Numse-videoen fik 58.000 likes
Den unge Bonnie-Lee lagde efterfølgende en lille video af den usædvanlige blodige numse-dans ud på sin twitter-profil, hvor den har fået mere end 27.000 retweets og tæt på 58.000 likes.

Og når man ser videoen er der ingen tvivl om, at det må have været en både overraskende og meget smertefuld oplevelse for Bonnie-Lee.

Senere skrev Bonnie-Lee igen på twitter: I skulle se min bagdel. Den er fuldstændig smadret. Det er helt uvirkeligt.

 

 

 

 

  

46 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere