Lavede larm i supermarked: Sådan straffer mor sine to små piger

Et foto har skabt voldsom debat om børneopdragelse

De to små piger bliver her beordret til at sidde i ti minutter i tavshed med bøjede hoveder i supermarkedet. Foto: Ritzau/Scanpix/SWNS
De to små piger bliver her beordret til at sidde i ti minutter i tavshed med bøjede hoveder i supermarkedet. Foto: Ritzau/Scanpix/SWNS
Følg Samfund

Man kan i hvert fald ikke beskylde engelske Louise Palai for at være en curling mor.

Den 35-årige mor fra Ilkeston i Derbyshire greb resolut ind, da hendes to små piger på henholdsvis seks og syv år, løb rundt og larmede vildt under en shoppingtur i det lokale supermarked:

De to små piger blev beordret til at sidde i tavshed og med bøjede hoveder i ti minutter på det kolde flisegulv i grønsagsafdelingen. Louise Palai tog selv et foto af den ydmygende afstraffelse og lagde det på sociale medier. Nu forsvarer hun sin måde at opdrage pigerne, Alisa og Ebony på:

- Jeg er ligeglad med hvor gamle mine børn er. De skal lære at opføre sig ordentligt, når de er ude blandt andre mennesker. Hvis de gjorde det samme på gaden, ville jeg også straffe dem på samme vis. De ville blive beordret til at sætte sig ned og tænke over, hvordan de opfører sig, forklarer Louise Palai til det lokale medie DerbyshireLive.

Louise Palai med pigerne Alisa og Ebony. Foto: Ritzau/Scanpix/SWNS
Louise Palai med pigerne Alisa og Ebony. Foto: Ritzau/Scanpix/SWNS
 

Ifølge den engelske mor er afstraffelsesmetoden effektiv:

- De bliver lige pludselig opmærksom på, at andre folk kan se dem. Det er ydmygende og det virker. Det er en meget bedre metode end at råbe af dem på gaden, eller at slå dem, som jeg selv har set andre forældre gøre mod deres børn, mener Louise Palai, der ikke tager sig af hvordan andre reagerer på den usædvanlige afstraffelse:

- Der er nogle der skuler til mig, når de går forbi os, men jeg er ligeglad med hvad andre tænker. Det irriterer mig, når jeg ser børn løbe rundt og genere andre mennesker og jeg vil have, at mine piger ved,  hvad der er acceptabel opførsel, når man befinder sig i det offentlige rum.

Kvinde efterlod sine uartige børn i varm bil som lærestreg: Nu skal hun i fængsel

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.