Leah barberede hele sin krop i årevis: Så fik hun nok

I mange år barberede hun sin hage, læbe, kinder, bryst, mave, arme, ben og ryg. Men nu har hun fået nok

Foto: Leah Jorgensen/SWNS.com
Foto: Leah Jorgensen/SWNS.com

Da Leah Jorgensen var teenager, blev hun drillet med sin hårvækst på kroppen. Nogle mobbede hende endda med, at de mente, at hun 'lignede en mand'.

Hun lider af polycystisk ovariesyndrom, som er en hormonel forstyrrelse, der betyder, at Leah Jorgensen har en abnorm hårvækst på kroppen. I teenage-årene forsøgte hun i desperation at dække hårene til med bukser, langærmede t-shirts og trøjer med halskrave.

Foto: Leah Jorgensen/SWNS.com
Foto: Leah Jorgensen/SWNS.com
 

Senere valgte hun at tage konsekvensen og brugte ofte timevis på at barbere sig på hagen, kinderne, læben, brystet, maven, armene, benene og ryggen.

- Jeg havde aldrig nogensinde set kvinder, som så ud, som jeg gjorde. Jeg skammede mig så meget, at jeg ikke havde lyst til at snakke om det. Min måde at håndtere, at jeg skammede mig og var pinlig berørt var ved at gemme det. Mit daglige mål var i lang tid at komme gennem dagen uden nogen opdagede, hvor meget hår jeg havde, fortæller hun ifølge Mirror.

Droppede tandlægen i 12 år
Den i dag 33-årige amerikaner frygtede, at folk kom tæt på hende, så de ville opdage hårvæksten - særligt i hendes ansigt - og hun mener, at det er grunden til, at hun var 27 år, før hun fik sit første kys. Af samme årsag undgik hun at tage til tandlægen i en periode på 12 år.

- Jeg var virkelig overbevist om, at jeg ville miste mine venner, at min familie ville slå hånden af mig og at jeg aldrig ville få et arbejde eller en kæreste. Jeg skulle bare leve et ensomt liv alene, siger Leah Jorgensen ifølge Mirror.

Foto: Leah Jorgensen/SWNS.com
Foto: Leah Jorgensen/SWNS.com
 

I december 2015 var hun involveret i et trafikuheld, hvor hun blev kørt på hospitalet. Lægerne var nødt til at klippe i noget af hendes tøj, og her gik det op for hende, at hendes hår på kroppen ikke afskrækkede folk.

Hun besluttede sig efterfølgende for, at det var på tide, at hun hyldede sin krop i stedet for at være flov over den.

- Jeg plejede at blive bange, når folk bemærkede mine hår, men nu hylder jeg dem og lader dem gro. Jeg er unik og fuldstændig okay, understreger hun ifølge Mirror.

145 kommentarer
Vis kommentarer