Lego vil udvide hovedsædet i Billund yderligere

Lego-koncernens hovedkvarter har vokseværk. Planer om flere udvidelser de kommende år

Her præsenterer Lego deres seneste regnskab (Video: Ritzau)

Lego-koncernens omsætning vokser fra år til år, og det gør legetøjsproducentens hovedkvarter i Billund næsten også.

De mere end 4000 medarbejdere får hvert år nye kolleger, der skal gøres plads til, og derfor fortæller selskabet nu, at man planlægger at udvide med nye bygninger de kommende år.

Midt i Billund vil Lego opføre et nyt bygningskompleks, der blandt andet skal rumme et såkaldt Lego People House.

Det skal fungere som socialt samlingssted for medarbejderne og skal indeholde fitnesscenter, sundhedsklinik, personalebutik, kantine, værksteder og lejligheder.

- Et sted med enestående faciliteter, hvor medarbejderne kan udfolde sig både i og uden for arbejdstiden.

- Samlet set påtænker vi at skabe et miljø, som kan blive et dynamisk samlingssted for kolleger fra hele verden, siger Claus Flyger Pejstrup, der er medlem af koncernledelse og øverste ansvarlige for hovedsædet i Billund.

Lego er også ved at lægge konkrete planer for en midlertidig kontorbygning, ligesom man også overvejer, hvordan fabrikken i Billund kan udvides.

Det afhænger dog af, hvordan efterspørgslen på legoklodserne udvikler sig, og de planer ligger derfor nogle år ud i fremtiden.

Allerede sidste år annoncerede Lego, at man ville bruge en milliard kroner på at bygge et nyt center for bæredygtige materialer, og selv om det først skal åbne i 2019, er der første 50 personer allerede ansat.

Til Lego-world i Bella Centeret fortalte Tina og Palle om at være et Lego-ægtepar 

1 kommentar
Vis kommentarer