Lejet DVD-film gjorde mor 'rig': Nu efterlyser hun den glade giver

Kvinden troede, at hun blot skulle hjem at se film, men i stedet fik hun sig en glædelig overraskelse

Privatfoto.
Privatfoto.

En amerikansk kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun lejede en DVD-film.

Boksen indeholdt nemlig ikke kun selve DVD'en, men også fem foldede 20 dollar-sedler, der svarer til 700 danske kroner, efterfulgt af et håndskrevet brev.

Det skriver The Sun.

I brevet stod der:

'Hej, mit navn er Marcos. Hver måned tager jeg 100 dollar, som jeg tidligere ville have brugt på mig selv, som jeg nu giver til en fremmed. Denne måned har jeg besluttet at ændre det og putte pengene i en DVD-boks. Du er den første modtager i 2017!, indleder personen ifølge The Sun.

Manden, der angiveligt går under fornavnet 'Marcos', havde dog et enkelt ønske.

'Jeg håber, at du vil bruge pengene fornuftigt. Hvis du ikke behøver dem, så giv dem væk. Hvis du behøver dem, så behold dem.

'Internettet er en lille verden'
Kvinden ville gerne takke den glade giver, og derfor delte hendes datter Liz billederne på Twitter, hvor hun efterlyste 'Marcos'.

'Min mor håbede bare på at slappe af og nyde en film, men i stedet velsignede gud hende med mere. Marcos, hvem end du er, gud velsigne dig, skrev datteren Liz i sit opslag.

Twitter-opslaget er sidenhen gået viralt, og over 30.000 brugere har delt opslaget. Heldigvis opdagede 'Marcos' niece opslaget og gjorde ham opmærksom på, at en kvinde havde fundet hans hilsen.

'Internettet er en lille verden. Min niece så dit tweet og sendte det til mig. Jeg er glad for, at jeg kunne gøre din mors dag god, skriver han på Twitter.