Lidt for tæt på: Se hvidhaj angribe dykkere

En hvidhaj gik flere gange til angreb på kameraet under en fisketur i Sydafrika

Lidt for tæt på: Se hvidhaj angribe dykkere

På optagelsen fra fisketuren kan man glo lige ned i gabet på hajen, da den vender sin opmærksomhed mod kameraet og spotter sit nye bytte (Video: Newsflare)

Frygtløs eller ej, så er det nok de færreste af os, der har lyst til at opleve en hvidhaj komme springende direkte mod os med åbent gab.

Men på en kombineret fiske- og dykkertur i Sydafrika nåede en fisker at få krog i en 3,5 meter lang hvidhaj. Lykken var dog kort, da hajen besluttede sig for, at kameraet i fotografens hånd var mere spændende, end det fiskehoved, den oprindeligt havde sat tænderne i.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Derfor skiftede den enorme haj altså kurs, da den nåede over til båden, og med fiskekrog og madding hængende ud af gabet, sprang den direkte op mod kameraet - dog uden at ramme sit mål.

Arthur havde ring til kæresten klar: Dræbt i hajangreb

Det fik dog ikke hajen til at give op så nemt. Hajen tog nemlig bare tilløb og ud af det blå kom den igen springende op af havet mod kameraet, men ligeledes uden succes.

- Den 12 fod lange hvidhaj overrasker fiskeren og springer op af vandet, hvor den med få centimeter misser de mange dykkere, fortalte Allen, der filmede hajen, bagefter om episoden ifølge AP.

Heldigvis lykkedes det ham at holde fast i kameraet, så det ikke endte som hajføde.

Kom helt ind i hajens gab i videoen ovenfor.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lidt for tæt på: Se hvidhaj angribe dykkere

Tre tyve blev fanget på kamera, da de slap af sted med at stjæle en haj ved at pakke den ind i et tæppe og lade som om, den var en baby (Video: San Antonia Aquarium)

Lidt for tæt på: Se hvidhaj angribe dykkere

Lystfiskere i Florida nåede knapt at fejre, at de havde fanget en haj, før en endnu større haj dukkede op fra dybet og hapsede deres bytte (Video: AP)

Lidt for tæt på: Se hvidhaj angribe dykkere

Man skal have respekt for hvidhajen. Helt galt gik det for en ung mand, da han prøvede at wrestle med den adrætte svømmer (Video: Newsflare)