Lige før boarding : Se hvad passageren gemte i håret

En kinesisk kvinde fandt en alternativ metode at gemme en farlig genstand på

Se videoen her

Sikkerhedsvagterne i lufthavnen har formentlig fundet frem til passagerernes mest almindelig gemmesteder, når de skal visitere flypassagerer.

Men personalet i lufthavnen i Kunming Changshui i det sydvestlige Kina fik alligevel lidt af en overraskelse, da en kinesisk kvinde i sidste uge skulle ind i lufthavnen.

Se også: Direkte fly mellem Europa og Australien på vej

I håret havde hun nemlig gemt en grønsagskniv. Den var stukket ind i hendes frisure, så kun skaftet stak ud. Kvindens egen forklaring var, at hun ville bruge den til at snitte frugt, mens hun ventede på at komme ombord.

Det skriver Daily Mail.

Episoden blev fanget af lufthavnens overvågningskameraer - se den ovenfor. På optagelserne kan man se, hvordan den midaldrende kvinde lige tjekker, at kniven sidder rigtigt, inden hun går igennem detektorerne.

Naturligvis gik alarmen i gang, da hun gik igennem, og vagterne fandt hurtigt kniven i håret.

Sikkerhedsmedarbejder, Chen Zhijun, fortæller, at kvinden var på vej hjem til hendes hjemby Nanning, efter at have holdt ferie i forbindelse med 'Den Gyldne Uge' - en ferieuge kineserne holder i forbindelse med Kinas nationaldag.

Chen Zhijun fortæller desuden, at kvinden faktisk havde købt en masse frugt, som hun ville indtage, inden hun skulle flyve.

29 kommentarer
Vis kommentarer