Lille hjemløs pige kæmper med regnen for at lave sine lektier færdig

Hjerteskærende billeder viser en beslutsom lille pige, der ikke lader regnen og manglende tag stoppe sig i at passe skolen. Se hele det rørende klip herunder

Her kan du se klippet af den lille, hjemløse pige i regnen. (Video: AP)
Følg Samfund

De rørende billeder, hvor en lille, hjemløs, filippinsk pige sidder og forsøger at skabe ly for regnen, så hun kan lave sit skolearbejde, mens hendes mor sover ved siden af, går verden rundt i disse dage.

Klippet er ifølge flere medier optaget forrige fredag klokken 7 om morgenen lokal tid, og den pligtopfyldende pige skulle være 8-årige Lorensalie Elaine Dolfo.

Pigen og hendes mor, 40-årige Ellen og hendes kun fire år gamle søster Alexandra, blev angiveligt hjemløse, da deres far og mand, 42-årige Jerry, blev syg.

Men lille Elaine lader ikke familiens nye omstændigheder slå sig ud, og optagelsen viser, hvordan hun trods heftig regn og blæst gør alt, hvad hun kan for at skabe ly og læ ved hjælp af et lille, sort tæppe, så hun kan få lavet sine lektier. Det skriver blandt andre Daily Mail.

Det vil jeg vise mine børn
Til den forbipasserende, som står bag optagelsen, Rolando Villanueva, fortalte lille Elaine, at hun gerne vil være den allerbedste i sin klasse, så hun kan få et godt job og forsørge sin familie.

Rolando Villanueva kalder den 8-årige pige for en stor inspiration og en vigtig påmindelse til alle om, hvor vigtigt det er at tage sin uddannelse alvorligt.

- Det her er noget, jeg vil vise mine børn, så de husker hvor vigtigt det er at tage skolen alvorligt. Alle bør huske, hvor heldige de er at have en god uddannelse, siger den forbipasserende i forbindelse med optagelsen.

- Lille Elaine får succes i sit liv. Det er jeg sikker på. Hun er så målrettet og meget skarp. Hun har mistet sigt hjem og har ingen komfortable steder, men hun har stadig gjort det til en prioritet at lave sine lektier.

Se den rørende optagelse i toppen af artiklen.

Denne populære lærer døde alt for tidligt - nu går hendes allersidste ønske verden rundt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?