Lille Oskar har fået sin forsvundne kat tilbage

Den forsvundne kat Hazel er netop blevet fundet og er kommet tilbage til sine ejere

Familien beder i denne video om hjælp til at finde Hazel, som altså nu er fundet.

- Oskar er en lykkelig dreng.

Sådan lyder meldingen fra Oskars mor, Helle Nielsen, efter at de i dag har fået deres kat, Hazel, tilbage. Den har været forsvundet siden sidste weekend.

Oskar på tre år savner sin bedste ven, katten Hazel, noget så forfærdeligt. (Foto: Privat) Samfund - 27. mar. 2015 - kl. 11:42 Sønderknuste Oskar savner sin forsvundne kat

- En familie ringede til os og fortalte, at de havde fundet vores kat, fordi de havde set vores efterlysning. De havde taget den ind til sig og havde ringet med det samme til os, siger Helle Nielsen til Ekstra Bladet.

I håb om at finde den forsvundne kat Hazel lavede Helle Nielsen en efterlysning på Facebook. Efterlysningen er blevet delt over 3000 gange, og flere folk ringede til Helle Nielsen, fordi de havde set en kat, der kunne minde om Hazel. Helle Nielsen havde også smidt flyers i folk postkasser.

Hjælp vores søn Oskar med at dele dette opslag så vi kan få hans kat Hazel hjem igen. Hun er løbet bort fra Rugbjerg 67...

Posted by Helle Kold Nielsen on 25. marts 2015

Hazel blev fundet i nærområdet af en familie, som hurtigt kontaktede familien.

- Det er ubeskriveligt. Vi havde ikke troet, at vi fik den hjem i live. Så det var et fantastisk opkald at få. Der var lidt tårer, og der blev uddelt en del kram til familien.

En nær ven
Tre-årige Oskar er lykkelig over, at Hazel er fundet. Hazel har været en nær ven for Oskar, siden han blev født.

- Da vi stod ude i familiens indkørsel, og jeg fortalte Oskar, at vi skulle hente katten, så råbte han 'Hazel, Hazel, Hazel'. Han var meget, meget glad.

I sit job arbejder Helle Nielsen selv med sociale medier, derfor mente hun, at det klart var det mest effektive og hurtige at efterlyse Hazel på Facebook.

- Det var rigtig godt, at opslaget blev delt så mange gange, for det var det, der var udslagsgivende, i forhold til at Hazel fandt hjem igen, men jeg havde ikke regnet med at få en danmarkskendt kat. Det er fantastisk, at der er så mange mennesker, der har delt opslaget, og det er jo de færreste historier, der får sådan en lykkelig afslutning. Internettet er en fantastisk ting til det her, siger Helle Nielsen og fortsætter:

- Mange vil nok mene, at en efterlysning af kat ikke er nyhedsstof, men vi har måske alle sammen et eller andet sted brug for de her positive, fantastiske glædeshistorier.

Sådan ser Hazel ud i dag. (Privatfoto)
Sådan ser Hazel ud i dag. (Privatfoto)

18 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere