Lille pige sendte brev til mor i himlen: Fik rørende besked tilbage

En venlig sjæl har spillet en altafgørende rolle for at bringe smilet tilbage hos Ella

Ella fik et svar tilbage fra sin mor. Foto: Privatbillede
Ella fik et svar tilbage fra sin mor. Foto: Privatbillede

Fireårige Ellas mor døde af kræft tilbage i december 2018. Den lille pige savner sin mor hver dag, så da mors dag nærmede sig, valgte hun at skrive et kort til sin mor, som ifølge hendes egen overbevisning bor i himlen.

Den rørende historie bringer flere britiske medier, heriblandt The Sun.

Ella Lennon, som bor i den skotske by Kilmarnock sammen sin far, savnede sin mor ekstra meget, da de skulle fejre mors dag. Hun valgte derfor at skrive et kort, så hendes mor vidste, at hun stadig tænkte på hende.

Lille Ella var dog en smule i tvivl om, hvilke adresse hendes mor nu havde, så hun sendte brevet til 'Nr. 1, Engle Porten, Himlen'.

29. marts, på mors dag i Storbritannien, gik Ella, faderen og tanten Linda hen til den nærmeste postkasse.

Her forevigede tanten lille Ellas gestus og tog et billede af hende foran den røde postkasse.

To dage efter lå et brev fra hendes mor i døråbningen. Til Ellas store overraskelse havde hendes mor, Jennifer, skrevet tilbage.

'Jeg elsker dig over alt på jorden. Du vokser op og bliver en smuk og klog pige. Jeg er så stolt af dig, selvom jeg er i himlen, så kigger jeg på dig hver dag. Kærlighed, kys og kram fra mor', stod der i brevet.

Det gjorde Ella meget glad.

Fantastik
Ellas far, Dean, har været meget rørt over den venlige handling, som en medarbejder på det lokale posthus har gjort.

- Jeg vil gerne takke det godhjertede menneske på posthuset, som har sendt et brev tilbage til Ella. Hendes lille ansigt så så glad ud, siger faderen til mediet.

Da Ellas tante så det, delte hun billedet af sin niece på Twitter. Og mange tusinde brugere har nu læst den rørende besked.

40 kommentarer
Vis kommentarer