Lines bil er stjålet: Nu vælter p-bøderne ind

En tyv kører rundt i Line Skafte Wilkens' bil og efterlader sig p-bøder i sit spor. Nu har Line lavet et opslag på Facebook for at få hjælp til at finde sin Volvo. Har du set Lines Volvo?

Her kan du høre Line fortælle om det absurde forløb. (Video: Julie Nolsöe/Thrine Mitzi)

HØR LINE FORTÆLLE OM DET ABSURDE FORLØB I KLIPPET HEROVER ARTIKLEN

Line Skafte Wilkens fik fredag d. 20. maj stjålet sin Volvo XC90 foran sit hus på Frederiksberg. Bilen var pakket med størstedelen af hendes egne og børnenes private ejendele, fordi de skulle være væk i tre uger.

Tyven er tilsyneladende endnu frækkere end den gængse biltyv. For det første har vedkommende stjålet bilen ved højlys dag, og for det andet bliver bilen i disse dage parkeret ulovligt på må og få i København, så Line hænger på parkeringsbøder fra sin stjålne bil.

- Den første bøde kom, før bilen overhovedet blev meldt stjålet. Tyven havde parkeret den i Brønshøj, fortæller Line, der efterfølgende har ledt intenst efter sin Volvo.

Anden bøde kommer kort tid efter. Denne gang havde bilen været parkeret på Nørrebro, og både politi og Parkering København blev informeret.

Som følge af nye IT-systemer kan Parkering København ifølge Line Skafte Wilkens ikke længere se, om den bil, de registrerer, er meldt stjålet, og derfor må hun selv holde sig løbende opdateret. Desværre kan der gå lang tid, fra bilen tildeles en bøde, til at ejeren kan se det.

- Det er virkelig frustrerende, at der ikke er mulighed for et samarbejde, siger Line, som ved p-bøde nummer to befandt sig mindre end 200 meter fra bilen. Alligevel fik hun først besked, da det var for sent.

- Det værste er selvfølgelig at miste vores ting. Det er børnenes bedste bamser og så videre, og dem kan vi jo ikke erstatte, selvom forsikringen dækker, forklarer Line.

Hun har derfor forsøgt at tage skeen i egen hånd og lavet et opslag på Facebook, hvor hun udlover en dusør på 5000 kr., til dem der kan skaffe bilen tilbage.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Center for Parkering hos Københavns Kommune, som fortæller, at Line Wilkens ikke kommer til at hæfte for parkeringsafgifterne, hvis hun fremsender en digital kopi af politianmeldelsen på kommunens hjemmeside.

***SE LINE FORTÆLLE SIN HISTORIE I KLIPPET ØVERST***

93 kommentarer
Vis kommentarer