LIVE-TV: Kapsejlads i Aarhus: Kom med til nøgenløb og vild ølstafet

Universitetsparken i Aarhus fyldes til bristepunktet, når Nordeuropas største studenterdrevne event løber af stablen. Ekstra Bladet TV tager dig med live til Kapsejladsen, når 'Det Gyldne Bækken' skal uddeles

Se twerking-konkurrencen, der blev afholdt tidligere, her

Det startede for 24 år siden, hvor studenterforeninger fra Aarhus Universitet for første gang mødtes i en duel på søen i Universitetsparken. Siden er eventet vokset år for år, og nu er det igen blevet tid til Kapsejlads.

I år er der 12 studenterforeninger med, og fordelt på tre heats skal de hver især forsøge at kæmpe sig i finalen og til sidst vinde 'Det Gyldne Bækken'.

Selve konkurrencen er en ølstafet på vandet, hvor én deltager ad gangen skal krydse søen i kajak, bunde en øl, dreje ti gange rundet om flasken og ro tilbage igen, hvor næste holdkammerat venter. Det hurtigste hold vinder.

Men Kapsejladsen byder også på mange andre begivenheder. Nøgenløbet er blevet en fast tradition, inden konkurrencen starter, og introerne fra deltagerne er også en populær begivenhed.

Tidligere i dag blev nøgenløbet afholdt. Se den legendariske spurt her.

Her har både Star Wars, Super Mario og Rip, Rap og Rup tidligere været på banen, og med 21.000 tilmeldte gæster har deltagerne altså noget af et publikum.

Ekstra Bladet TV sender live fra de store begivenheder. Vi starter med nøgenløbet klokken 12.00 og vender tilbage igen til introerne til 1. heat klokken 13.30.

Hvis du hører til en af dem, der kan lide at satse lidt penge på konkurrencen, så kan du faktisk spille på din favorit hos Bet25.dk.

Her kan du se, hvem deltagerne er, og hvad de giver igen i odds:

Deltagere til Kapsejladsen 2015

Heat 1:

Ambrosia - Via Campus Nord: Odds: 50.00

Siffos - Sundhedsvidenskab: Odds: 10.00

Umbilicus - Medicin: Odds 2.50

Beerceps Maximus - Idræt: Odds 50.00

 

Heat 2:

Humbug - Humanistiske Fakultet: Odds 75.00

Psykologi: Odds: 5.25

Alkymia - Kemi: Odds 75.00

TÅGEKAMMERET - Fysik, Matematik, Datalogi m.fl: Odds: 500.00

 

Heat 3:

PF - Statskundskab: Odds 6.00

JUS - Jura: Odds 15.00

Apollonia - Tandlæger: Odds 75.00

ØF - Økonomi: Odds 6.00

Som det også fremgår af oddsene, så er det Medicin og Psykologi, der er favoritter. Det er da også disse fakulteter, der har vundet flest titler gennem årene, men sidste år overraskede Statskundskab i finalen, da de slog Psykologi og Sundhedsvidenskab i finalen.

Så alt kan ske, og du kan se hele løbet live lige over artiklen!

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere