Løkkes tissetrængende hunde vander Nyhavn: Sådan holder du vovsen væk

Lars Løkke og hans hustru Sólruns løstgående hunde har skabt røre i Nyhavn, hvor de tisser ned i butikkerne. Læs her, hvordan du kan holde tissetrængende hunde væk

Løkkes hunde har gjort lokale butiksejere sure i Nyhavn med deres tis. Det er ejernes ansvar at have styr på deres hunde, mener hundetræner. Foto: Københavneravisen
Løkkes hunde har gjort lokale butiksejere sure i Nyhavn med deres tis. Det er ejernes ansvar at have styr på deres hunde, mener hundetræner. Foto: Københavneravisen
Følg Samfund

Lars Løkkes to retrivere har gjort butiksejere i Nyhavn sure.

De to hunde går nemlig altid uden snor, og det har resulteret i, at de fra tid til anden tisser ned i indgangen til de lavtliggende butikker.

- Jeg har sagt til hende (Sólrun, red.), om ikke hun kan holde lidt bedre styr på hundene. Men hun svarer bare, at jeg skal sprøjte med noget 'stop hunden'-spray. Det er ikke i orden, sagde frisør Gerti Wollbrink, som har salon i nabobygningen til Løkke-familien, da Ekstra Bladet for nyligt besøgte Nyhavn for at høre om hundenes ugerninger.

Sure naboer: Løkkes hunde tisser løs i Nyhavn

At man skal holde styr på sine hunde er hundetræner Jeannette Svensson helt enig i. Hvadenten man er statsminister eller ganske almindelig borger, er det nemlig altid ejernes ansvar at have kontrol over deres hunde, siger hun.

- Jeg vil meget gerne henvise til, at man skal have sin hund i snor. Det står faktisk i hundeloven, at hvis man ikke har sin hund under kontrol, så må man ikke have den gående løs nogle steder.

Men ikke alle overholder de regler, og vil man gerne undgå, at hunde tisser på ens område, handler det om at bede ejeren ændre sin hunds adfærd, fortæller hundetræneren.

På den korte bane er der imidlertid nogle få fif, der kan få vovserne væk. Flere skal dog gentages, så snart regnen er faldet.

Læs her, hvilke gode råd der kan holde tissetrængende hunde væk fra din butik, have eller indkørsel.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag