Lønnet: Små mennesker søges til nissereklame

Danskerne gik amok i dag, da TV3 søgte små mennesker til en nissereklame

Har du en drøm om at være nisse i en reklamefilm, så er chancen, der måske nu. (Foto: Jens Dresling)
Har du en drøm om at være nisse i en reklamefilm, så er chancen, der måske nu. (Foto: Jens Dresling)

'Til julebal i Nisseland', sang Lille Per i filmen 'Far til Fire i byen' fra 1956. Vaskeægte julestemning. Så hvis du går med en skuespillerdrøm i maven og ikke er særlig høj, så kan du blive nisse-stjerne i en ny julereklame som TV3 Casting søger folk til.  Opslaget blev lagt ud i går kl. 15.28, men har allerede fået 20.000 kommentarer, 705 delinger samt 1000 likes.

Legetøjs-nisser
TV3 Casting skrev blandt andet følgende:

- Vi søger karikerede personer i alderen 25-50 år til at medvirke i en jule reklamefilm for legetøjsbrand. Du må ikke være høj (max 165cm), da du skal agere nisse i julemandens værksted.

Optagelserne skal finde sted de to første dage i november, så hvis du ikke er højere end 165 centimer og altid har drømt om at springe ud som nisse, så bør du overveje muligheden for at medvirke i den kommende reklamefilm for legetøj. Indspilningen vil vare omkring 10 timer og skal foregå i Storkøbenhavn. Og man får selvfølgelig løn for det.

For mange besøgende
Her i eftermiddag gik opslaget ned, fordi der simpelthen var for mange besøgende. TV3 Casting skrev selv:

- Dette opslag er desværre nede pga. for mange besøgende. Du er velkommen til at gå ind på TV3Casting.dk for at tilmelde dig lignende opslag.

Ekstra Bladet kontaktede Magnus A. Hansen fra TV3 Casting for at høre nærmere omkring al postyret omkring facebook-opslaget med nissereklamen.

Hvorfor har i lagt siden delvist ned? Er det fordi i har fået nok henvendelser?

- Vi har fået mange henvendelser og lige nu sidder casterne og kigger de første igennem.

Hvad siger du til den store virale succes på TV3 Castings facebook med 20.000 kommentarer og 700 delinger?

- Som man kan se på tv3casting.dk, så søger vi jo lige nu mange forskellige typer til andre sjove reklamefilm og spillefilm, så jeg er lidt overvældet over, at dette opslag får så meget opmærksomhed. Det er en sjov opgave så det giver egentlig meget god mening

Måske brug for flere nisser
Har i planer om at søge flere nisser?

- Muligvis, der sidder nogle dygtige castere og gennemgår kandidaterne lige nu, mere ved jeg ikke.

Danskere med en 'nisse i maven' har haft utrolig stor interesse for TV3 Castings opslag på Facebook. (Foto: Jens Dresling)
Danskere med en 'nisse i maven' har haft utrolig stor interesse for TV3 Castings opslag på Facebook. (Foto: Jens Dresling)
 

 

 

 

 

1 af 2 Danskere med en 'nisse i maven' har haft utrolig stor interesse for TV3 Castings opslag på Facebook. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Har du en drøm om at være nisse i en reklamefilm, så er chancen, der måske nu. (Foto: Jens Dresling)