Lokker spillere i fælde: Pas på denne fup-sms

Flere har henvendt sig til Danske Spil og fortalt, at de har mistet penge efter at have fået en sms, som ikke har noget som helst med Danske Spil at gøre

Sådan ser den falske sms-besked ud.
Sådan ser den falske sms-besked ud.

Falske sms'er er i omløb, som opfordrer folk til at spille lotto og være med i trækningen om 63 millioner kroner.

Men sms'erne er lokkemad. Og det ender som oftest med, at folk bliver mere end 400 kroner fattigere, inden de har set sig om.

Danske Spil advarer nu både sine kunder og andre om at reagere på sms'erne. De er fup.

- Og de spiller på vores tillid, når de bruger navnet Lotto, og når de skriver, at der venter en Lotto-gevinst. Så kan det næsten kun være os, de taler om, siger Camilla Cornelius, som er pressekontaktperson hos Danske Spil.

Danske Spil har i løbet af de seneste dage fået flere henvendelser fra folk, som har modtaget sms'en og også mails fra et selskab, som kalder sig for Lotto Danmark.

Flere har over for Danske Spils kundeservice fortalt, at de har klikket på linket og er kommet til en side, hvor man får mulighed for at spille på flere forskellige spil. Enkelte har tilkendegivet, at de har mistet mere end 400 kroner, og at det lader til, at der ret og slet er tale om fup og svindel.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Forvirringen er typisk opstået, fordi flere har fået opfattelsen, at det er Danske Spil, som udbyder de pågældende spil. Men Camilla Cornelius afviser, at Danske Spil har noget som helst med henvendelserne at gøre.

- Vi ville aldrig markedsføre på den måde. Vi sender aldrig sms'er ud til folk, medmindre de har vundet penge og har tilmeldt sig den service på deres abonnement, siger Camilla Cornelius.

Danske Spil støder indimellem på lignende sms'er og gør hver gang det, at de melder det til politiet og forsøger at advare folk om at lade sig snyde.

I den falske sms, der er i omløb i disse dage, reklameres der for en førstepræmie-pulje på 63 millioner kroner. Danske Spil har også en førstepræmie-pulje på 63 millioner kroner i Vikinglotto, der spilles om onsdagen.

32 kommentarer
Vis kommentarer