'LOL-chef': Denne er årets bedste aprilsnar

Selvudnævnt 'LOL-chef' på Rokoko-Posten laver aprilsnarer året rundt. Nu kårer hun 1. aprils bedste - og kedeligste. Få samtidig overblikket over dagens bedste aprilsnarre og fortæl om dine sjoveste oplevelser med dagen

LOL-ekspert og redaktør på satire bladet RokokoPosten, Martha Sørensen, kårer dagens sjoveste og værste aprilsnarre. Se med her

Du skal ikke tro på alt, hvad du hører eller læser i dag.

For hvis du ikke allerede har opdaget det, er det den 1. april og derfor står aprilsnarrene nærmest i kø for at snyde dig.

Og det er ikke kun på arbejdspladsen eller blandt familie og venner, at du skal være opmærksom. For i medierne vil der i dag flyde med sjove og sensationelle historier, som formentlig er for vilde til at være sande.

Se mange flere af dagens aprilsnarre her hør dommen over dem.

Allerede tidligt fra morgenstunden er der kommet flere aprilsnarre, og vi giver dig herunder et overblik over dem.

Nederst i artiklen kan du samtidig, selv fortælle om din sjoveste aprilsnar-oplevelse.

Lukas Graham går solo

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)
 

Trods den store udenlandske succes for bandet Lukas Graham går forsangeren af samme navn ifølge Gaffa solo.

– Folk tror alligevel at jeg er solokunstner, og så kan jeg lige så godt gå all in, fortæller Lukas Forchhammer i et eksklusivt interview.

 

Ny narko-kat til politiet

 

Striber bliver til prikker

Fodboldklubben OB skifter den traditionsrige stribede spillertrøje ud med en nydesignet prikket trøje!

 

Fortsættelse af Matador

(Foto: DR)
(Foto: DR)
 

En af dagens såkaldte nyheder vil glæde de mange Matador-fans. DR laver nemlig en borgerlig fortsættelse af den populære tv-serie Matador. Fortsættelsen vil vise udviklingen i familierne i Korsbæk fra slutningen af 1950'erne og videre op gennem både 1960'erne og 1970'erne. Det skriver Politiken i sin aprilsnar.

DR Drama bliver i stedet slagtet i Ekstra Bladets aprilsnar.

Afdelingen skal nedlægges, og det på bestilling af Dansk Folkeparti, der er træt af kritik fra DR's dramaafdeling. I bytte har DF lovet statsministeren at stemme for skattelettelser til efteråret.

 

Her skal Bendtner træne

 

Og denne måtte jo næsten komme...

 

Danske Bank laver dating-app

 

 

Hjælp til parforholdet

(Foto: Jens Dresling).
(Foto: Jens Dresling).
 

I kongehuset skal dronning Margrethe og Kong Henrik til at kæmpe for parforholdet. De får ifølge BT's aprilsnar hjælp til at samle trådende af en fransk parterapeut ved navn monsieur Poisson D'Avril.

Han har hjulpet Frankrigs præsident, Francios Hollande, og Verdensbankens skandaleramte forhenværende direktør Dominique Strauss-Kahn med at komme igennem sager utroskab.

 

Martin Luther skal helgenkåres

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

Kristeligt Dagblad er også med på at aprilsnarre læserne. Efter 500 år strid rækker Vatikanet ifølge avisen hånden ud til protestanterne.

Pave Frans vil helgenkåre Martin Luther, der tog stor afstand fra den katolske kirke og grundlagde protestantismen, for at skabe kristen enhed.

 

AB vil spille nøgne

Fodboldklubben AB fortæller, at en styrkelse af deres grønne profil betyder, spillerne nu kun skal være iført fodboldstøvler på grønsværen.

'AB skal have fokus på miljøet og være ansvarsbevidste i en forbrugsverden, hvor mange opfatter fodboldspillere som forkælede, og nogen der får alt det tøj de peger på. For at gøre op med dette, og for at styrke den grønne profil, skal AB-spillerne fremadrettet spille som ’Gud har skabt dem’ - altså kun iført fodboldstøvler', står der på hjemmesiden.

 

Dyrt at flyve

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)
 

Det kan godt blive lidt dyrt, næste gang du skal ud at flyve. Ifølge Berlingske må den samlede vægt af passageren, håndbagagen og kufferten højst være 105 kilo. Hvert ekstra kilo koster også ekstra, skriver avisen i sin aprilsnar.

Skikken med at narre april har været kendt i Danmark siden 1600-tallet og kendes over hele Europa. Oprindeligt var det en forårets mange gækkelege. Danske massemedier har siden 1900 tallet skrevet falske nyheder den 1. april.

 

Falktoft vil designe modesko af mx-aviser

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

Metroxpress har også lavet en af de mere skøre af slagsen. Historien går på, at den populære tv-vært Peter Falktoft vil bruge brugte metroxpress-aviser til at designe nye modesko. De vil koste 1600 kroner og være inspireret af hans store idol Kanye West.

 

Netto laver eget flyselskab

 

Danmark kan købe De Vestindiske Øer tilbage

Videnskab.dk beretter på deres hjemmeside om, Danmark i anledning af, at det præcis er 100 år siden, at vi afstod De Vestindiske Øer til USA, kan vi grundet en klausul købe øerne tilbage.

 

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 2 Det flyder rundt med aprilsnarre i dag. (eb-collage)
2 af 2 Det flyder rundt med aprilsnarre i dag. (eb-collage)
54 kommentarer
Vis kommentarer