Lotto-maskine med smæk i: Ny flere-millionær fundet hos denne købmand

Et brødrepar i 50'erne har vundet 11,6 millioner kroner i lotto

En Dagli'Brugsen i Odsherred har inden for det seneste halve år solgt to kuponer, som har vist sig at være flere millioner kroner værd. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento
En Dagli'Brugsen i Odsherred har inden for det seneste halve år solgt to kuponer, som har vist sig at være flere millioner kroner værd. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento

Et brødrepar i 50'erne er blevet 11,6 millioner kroner rigere, efter de mandag formiddag har været forbi Dagli'Brugsen i Gislinge i Odsherred.

Her viste det sig, at parret var i besiddelse af en af de eftertragtede tre lottokuponer, som der er blevet spillet, og som i weekenden viste sig at være tilsammen 35 millioner kroner værd.

Ekstra Bladet har talt med uddeleren i Dagli'Brugsen, Lars Nielsen, og han fortæller, at det nu er anden gang på få måneder, at der er blevet solgt lottokuponer, som har vist sig at være flere millioner kroner værd.

- I november vandt en spiller fem millioner, så vi er ved at blive lidt vant til det, siger Lars Nielsen til Ekstra Bladet.

Der var nu heller ikke den store overraskelse at spore hos personalet, da brødreparret dukkede op med kuponen.

Danske Spil havde nemlig i forvejen henvendt sig til butikken for at fortælle, at parret ville komme. Og så troppede en repræsentant fra Danske Spil også op og delte noget af det sædvanlige merchandise fra Danske Spil ud til forretningen.

Brødreparret driver sammen et firma, og nu overvejer de at drosle lidt ned. Foto: Thomas Borberg
Brødreparret driver sammen et firma, og nu overvejer de at drosle lidt ned. Foto: Thomas Borberg

- Vi er da naturligvis glade og tilfredse med, at vi har det med at sælge nogle værdifulde lottokuponer, siger Lars Nielsen.

Danske Spil har til Ekstra Bladet sendt et par citatstreger fra det heldige brødrepar, som foretrækker anonymitetens fordele. Ikke overraskende lader de to til at være svært tilfredse.

Her blev lidt af sløret for, hvad pengene skal bruges på, også løftet.

- Der kom da en god flaske rom på bordet, og venner og familie kom forbi og fejrede det med os. Så jeg har da lidt ondt i hovedet i dag, fortæller den ene af de glade vindere, som Danske Spil har talt med.

Da broderen, der havde købt kuponen, kom hjem, gemte han den mellem nogle håndklæder, og der har den ligget, indtil parret tog i Dagli'Brugsen.

- Det er jo ret nervepirrende, at man først kan komme i banken her om mandagen. Men det er vores plan, at vi skal have ordnet der her ved middagstid. Vi har et firma sammen, så vi skulle lige have sat medarbejderne i gang her til morgen. Vi kan jo ikke bare lade tingene flyde, fordi vi har været så heldige at vinde den store gevinst.

Der er derfor heller ikke den store sandsynlighed for, at brødrene siger op og bare nyder deres nye millionærstatus.

- Vi skal jo have tiden til at gå. Vi gider ikke bare sidde og trille tommelfingre. Og vi er jo glade og stolte af det, vi har bygget op. Men vi har talt om, at det jo giver mulighed for, at vi kan drosle lidt ned og måske ikke arbejde helt så meget.

Brødrene har også talt om, at de skal på en større rejse og gå på jagt, som er deres fælles interesse. Og så får konerne også lov til at gå ud og købe nogle nye 'klude'.

Udover det er der ikke lagt planer for pengene.

- Det hele er så nyt. Nu skal vi først lige ned i banken og få det hele på plads. Tror først man mentalt begynder at bruge pengene, når de står på kontoen.

Brødrene har spillet Lotto i 12 år på et systemspil, hvor 14 tal dækker 132 rækker. Det var først søndag formiddag, at den bror, der havde købt kuponen, bemærkede at den hang på opslagstavlen og spurgte sin kone om hun havde tjekket den. Det havde hun ikke, så han tog hen i Brugsen i Gislinge for at se, om der skulle være en gevinst på.

- Da de kørte den igennem, sagde brugsuddeleren, at der var en gevinst på over 9999,-. Og samtidig havde Danske Spil ringet ud og sagt, at der var en stor vinder i netop den kiosk. Så der tænkte jeg, at det ikke kunne være helt galt, siger han.

Kom tæt på de utrolige lotto-historier og skæbner her:

Her er tre bankers overvågningsbilleder af røveren James Allen Hayes. Den nu 55-årige californier står nu til op imod 80 års fængsel. Han burde ellers have penge nok. I 1998 vandt han, hvad der svarer til næsten 115 millioner kroner i lotto. Foto: Privatfoto Tæt på Gigantisk nedtur: Vandt 115 mio. i Lotto - står til lang fængselsstraf

Tæt på Er dette verdens dummeste lotto-vinder?

Julen har aldrig betydet noget særligt for John, så han har heller ikke været ude at spendere ekstra penge på julegaverne i år. Foto: Anders Brohus Tæt på Vandt 12,5 millioner kroner i Lotto: Jeg er stadig bare John  

28 kommentarer
Vis kommentarer