Lucille blev snydt af dansende mænd på gaden: Nu tager hun sagen i egen hånd

Københavnske Lucille Vinkel fik formentlig stjålet et højtelsket arvestykke. Nu har den 28-årige kvinde startet sin egen efterforskning

Lucille Vinkel har startet sin egen efterforskning. Hør hende fortælle sin historie her. Video: Lucille Vinkel

28-årige Lucille Vinkel og hendes venner var i højt humør, da de tidligt natten til tirsdag gik ned ad Strøget i København på vej mod Sams Bar.

Her blev de mødt af to mænd, som kom ’syngende og dansende mod dem’.

- Det var så mærkeligt. De dansede og sang, og snakkede kun engelsk og spansk. Ikke dansk. På et tidspunkt tog den ene fat om mig, og ville kysse mig. Det blev ubehageligt, så jeg måtte skubbe ham væk, og sige meget bestemt, at det skulle han ikke, siger Lucille Vinkel til Ekstra Bladet.

Lucille Vinkel tænkte ikke nærmere over det lidt bizarre sammenstød resten af aftenen, da hun var ankommet til Sams Bar, hvor hun havde en hyggelig aften.

Først morgenen efter gik det op for hende, at hendes elskede halskæde, et uvurderligt arvestykke fra hendes mormor, ikke længere sad på hendes hals, hvor den ellers altid sidder.

Her er smykket, som Lucille Vinkel mistede natten til tirsdag. Foto: Lucille Vinkel
Her er smykket, som Lucille Vinkel mistede natten til tirsdag. Foto: Lucille Vinkel
 

Lucille Vinkel har siden brugt det meste af sin tid på at efterlyse smykket, som hun mener, der er stor sandsynlighed for er blevet stjålet af de spansktalende mænd, hun mødte på Strøget.

- Jeg har meldt det til politiet, men fik at vide, at de nok først kunne se på det i næste uge. Derfor gik jeg selv i gang med min egen lille efterforskning, fortæller Lucille Vinkel, som har været inde i samtlige butikker, hun besøgte op til halskædens forsvinden, for at bede om hjælp til at finde det mistede smykke. Ingen af dem har set det, så nu har den 28-årige kvinde selv produceret en video, hvor hun beskriver, hvad der skete tidligt natten til tirsdag.

Udover efterlysningen af hjælp til at finde sit højtelskede smykke, har Lucille også en vigtig pointe med sin video:

- Jeg synes, det er virkelig skrækkeligt, at man ikke kan stole på andre mennesker. Det er ubehageligt at være mistænkelig over for andre, og det gør mig virkelig ked af det, at jeg fremover kommer til at gå i en stor bue uden om fremmede, der nærmer mig på den måde, siger hun.

Københavns Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at de har modtaget Lucille Vinkels anmeldelse om tyveri på Strøget.

Se hele Lucille Vinkels opslag her:

En 22-årig kvinde brugte de sociale medier til at efterlyse en lækker fyr, hun havde mødt under en bytur. Det blev pludselig meget akavet, da hans kæreste svarede.