Annonce:
Annonce:

Lukker og slukker: Landsdækkende kæde sender alle hjem

Hanstholm Køkken lukker sine 20 butikker i hele landet

Annonce:
Følg Samfund

OPDATERING
Dette gælder ikke Hanstholm Køkken-butikkerne i Aalborg, Svendborg og Frederikshavn, som er selvstændige butikker. Butikken i Aalborg holder åbent i dag, mens butikkerne i Svendborg og Frederikshavn holder lukket i dag, men åbner igen i morgen.

- Vi arbejder hen fortsat hen imod at finde alternative løsninger, oplyser Preben Abildgaard fra Hanstholm Køkken i Aalborg til Ekstra Bladet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Den landsdækkende køkkenkæde Hanstholm Køkken, som er et dansk møbelsnedkeri, har torsdag meddelt sine medarbejdere, at de alle er hjemsendt, samt at de lukker deres 20 butikker rundt omkring i landet.

Det skriver Avisen Danmark.

Det ventes derudover, at virksomheden, som har eksisteret siden 1968, snarest tages under konkursbehandling.

Det har ellers været lyse tider for Hanstholm Køkken, som siden 2018 er vokset gevaldigt i deres higen efter at blive landsdækkende.

Annonce:

Ville ekspandere
Kæden endte da også med butikker rundt omkring; Aarhus, København, Odense, Køge, Roskilde, Thy, Vejle og mange andre steder.

Da investeringerne rullede ind, var meningen oprindeligt, at man ville have haft yderligere fokus på vækst-ambitionerne. Eksempelvis ville man ekspandere udover de danske grænser til blandt andet Holland, Norge og Tyskland.

Men det skulle altså ikke blive sådan.

Værst tænkelige tidspunkt
Lukningen skyldes, at markedet nåede 'at bremse op', udtaler en af partnerne i Hanstholm Køkken, Kent Ernst Hansen til Jydskevestkysten.

Overfor Jydskevestkysten erkender han også, at flere af mindretalsejerne i virksomheden nu står til at miste både deres investering, men også deres yderligere tilførsel midler i form af ansvarlig lånekapital.

Annonce:

- Vi har købt ind i selskabet som mindretalsaktionærer med respekt af den daglige ledelse, og der er efterfølgende investeret i udvidelse af produktion og butikker. Markedet er nu bremset fuldstændigt op, og selskabet bliver ramt på det værst tænkelige tidspunkt. Vi har forsøgt at støtte op om selskabet med yderligere tilførsler af penge, men det har desværre ikke været muligt at finde en løsning for en bæredygtig fremtid i forening med de øvrige aktionærer eller et salg af virksomheden.

Mindretalsejerne står til at miste 'et anseeligt millionbeløb', skriver Jydsevestkysten.

I 2022 tog den erfarne køkkenmand Carsten Andersen over som administrerende direktør i Hanstholm Køkken, efter en fortid som topchef i Kvik Køkkener.

Cartsen Andersen er også selv aktionær i selskabet.

Disse spørgsmål stiller vi forbrugerøkonomen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: