Lummer optagelsesvideo: Studiner eller playboy-piger?

Amerikansk studineforening giver den hele armen for at lokke nye medlemmer til

Se optagelsevideoen, der giver alle de andre foreinger baghjul, her.

Årets store runde med optagelser på danske universiteter er netop overstået, og erstattet af den helt store boligjagt, som i år efter sigende skulle være usædvanlig intens.

I USA har mange studerende dog ikke samme slags boligproblemer at bakse med. På universiteterne i Guds eget land er det nemlig ikke usædvanligt at blive optaget i en studenter- eller studineforening, de såkaldte fraternities og sororities, for derefter at bo i foreningens eget hus på campus studietiden igennem.

Mens studerende i Danmark kappes om de tilgængelige boliger, ser det til gengæld stik modsat ud i USA. Her kæmper de forskellige foreninger om de studerendes gunst, og de er bestemt ikke bange for at skrue charmen på.

Et godt eksempel på bestræbelserne ses i studineforeningen Alpha Phis nyligt udsendte optagelsesvideo. Foreningen, som har hjemme på University of Alabama, har nemlig begået en yderst tillokkende video, som nemt kan forveksles med noget fra Playboy, hvis man ikke ser ordentligt efter.

Mange vil dog nok indvende, at optagelsesvideoen først og fremmest appellerer til det modsatte køn, selvom Alpha Phi sorority kun optager studiner.

Til gengæld har videoen sikret Alpha Phi masser af omtale, da den simpelthen fejer alle konkurrenterne af banen.

Se den konkurrerende studineforening Pi Beta Phis optagelsesvideo herunder, og sammenlign selv:


Videoen her tager pis på de ting som mænd tror foregår på amerikanske sororities.

41 kommentarer
Vis kommentarer