Lunere vejr på vej til Danmark: Det kommer til at føles som forår

Den seneste tids kulde bliver fra næste uge erstattet med en lunere luft, der vil føles som forår, oplyser DMI

Forårsfølelsen er på vej, men koldere vejr ser imidlertid ud til at true den næste uge igen. Foto: Jens Dresling
Forårsfølelsen er på vej, men koldere vejr ser imidlertid ud til at true den næste uge igen. Foto: Jens Dresling

Nu skal det snart være slut med tomme, sneklædte veje, der ligger øde hen for vinterens stikkende kulde.

I løbet af næste uge bliver den kolde østenvind nemlig skiftet ud med den lune vestenvind, der vil give varmere temperaturer.

- Vi får solskin og fem/seks graders varme, så det vil føles som forår efter den seneste tids kulde, siger presseansvarlig hos DMI, Anja Budholdt, til Ekstra Bladet.

Kulde truer forårsfølelsen
Solen og de varmere temperaturer vil først på ugen få sneen til at smelte, og måske vil skiftet i vejret betyde, at folk igen vil pible frem fra deres hjem for at nyde solens sjældne stråler.

I dagtimerne vil danskerne opleve positive temperaturer, der midt på ugen vil kunne komme op på de otte grader, mens der dog stadig vil være udbredt nattefrost på grund at det klare vejr. Til gengæld vil vinden næsten ikke være til at mærke. Det oplyser DMI, der desuden kan prale af, at det flotte vejr vil kunne opleves i hele landet først på ugen.

Men selvom følelsen af forår vil ramme danskerne, så holder det ikke længe. Torsdag kommer der nemlig en svag front ind over landet, og de nordvestlige egne vil kunne få regn, mens resten af landets himmel vil være overskyet.

- Selvom vi får varmere vejr i løbet af ugen, så ser det ud som om, at vi fra ugen efter får koldere luft ind over landet igen, siger Anja Budholdt, der understreger, at de tocifrede temperaturer altså ikke er lige om hjørnet.

22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere