Lystfiskere i nærkontakt med kæmpehaj

De to fiskere skyndte sig væk, da de mødte haj større end deres båd

Se fiskernes møde med den store hvidhaj her. Video: ViralHog

To australske lystfiskere fik lidt af en overraskelse, da de søndag var taget på fisketur nord for Perth i det vestlige Australien.

Lee Ferguson og Ryan Thornton var ude for at indvie førstnævntes spritnye 4,1 meter lange båd, og havde slået anker ved et fem meter dybt rev i håb om at hive nogle fisk ind, beretter australske 7 News.

De to mænd var dog ikke de eneste, der håbede på gevinst ved revet. Ud af ingenting dukkede der nemlig pludselig en hvidhaj op, som var større end båden og særdeles nærgående.

Som det kan høres i videoen ovenfor, fik det den ene fisker til at kaste om sig med farverige gloser, inden de begge blev enige om at finde et andet sted at fiske.

- Det var på det tidspunkt vi tænkte,  at det var en dårlig ide at være derude med en haj, der var større end min båd.

- Vi hev hurtigt ankeret op og smuttede, så den smukke haj kunne få lov at æde i fred, fortæller Lee Ferguson til The West Australian ifølge 7 News.

Han beskriver oplevelsen som lige dele 'frygtindgydende' og 'overvældende', og forholder sig derudover til det positive udfald, der kom ud af hændelsen: Efter hans kone hørte om mødet med hajen, mener hun nu det er på tide, at Lee Ferguson anskaffer sig en større båd!

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Gæsterne på et luksushotel ved Bonita Beach i Florida havde sikkert glædet sig til at springe i det blå hav fra tid til anden, men det ændrede sig, da de så denne enorme tyrehaj helt inde ved vandkanten.

Samfund Chok på luksushotel: Se hvad der pludselig svømmer forbi

Ben Chancey er en erfaren hajfisker, men han endte med at tabe til denne haj, der kæntrede hans havkajak ud for Floridas kyst.

  Samfund TV: Kajakroer i vildt opgør med haj

Kom helt tæt på hvidhajens frygtindgydende i denne video, hvor en dykkers GoPro-kamera bliver angrebet. Video: Newsflare.

Samfund Lidt for tæt på: Se hvidhaj angribe dykkere

Denne hvidhaj med kælenavnet 'Deep Blue' menes at være den størtse nogensinde filmet. Video: Barcroft.

Video Nyheder Eksperter: Dette er muligvis verdens største hvidhaj

 

16 kommentarer
Vis kommentarer