'Må have store bryster': Bar i uvejr efter kontroversielt jobopslag

En spansk bar er kommet i modvind efter et jobopslag, hvor de søgte tjenere med store bryster

En spansk bar søgte tjenere med store bryster i et jobopslag.
En spansk bar søgte tjenere med store bryster i et jobopslag.

'Ung pige søges til en lille bar. Du skal se godt ud og få masser af opmærksomhed. Må have store bryster.'

Sådan lød opslaget med overskriften 'Vi leder efter en bartjener, som kan skaffe opmærksomhed', der for nyligt kunne findes på jobsøgningsportaler for folk, som leder efter arbejde i den spanske region, Asturien.

Opslaget har dog mødt stor modstand fra kvinder, som finder det fornærmende og sexistisk:

- Jeg har arbejdet på barer i omkring fem år, og jeg er meget god til mit arbejde. Jeg behøver ikke at have store bryster for at gøre mit arbejde godt eller være høflig overfor kunderne, siger Cibeles Quezada Baez, som er 24 år og arbejdsløs til The Mirror.

Paris Hilton er pludselig blevet meget opsat på at lave selfies med sine bryster i centrum. (Privatfoto) Intl. kendte - 16. feb. 2015 - kl. 21:10 Paris Hilton: Se mine store bryster

Men barens talsmand er ikke klar til at undskylde det kontroversielle jobopslag:

- Alt, vi siger er, at vores kunder har bestemte præferencer, og dem ønsker vi at tage højde for. Vi lavede en undersøgelse, hvor vi spurgte kunderne om, hvad de ønskede i forhold til flere forskellige aspekter ved baren. De kom tilbage med en liste over ting, som vi nu prøver at implementere. Og det her er én af dem, siger talsmanden til lokale spanske medier.

Han tilføjer, at barens medarbejdere ikke har haft som hensigt at være sexistisk i opslaget, men blot tror på kunden altid har ret, når det gælder spørgsmål i restaurationsbranchen.

36 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere