Måtte smage sin egen medicin: Hacker endte med selv at blive snydt

En hacker fik lov at smage sin egen medicin, da den mand, han ville snyde, endte med at snyde ham

En hacker fik fat i den helt forkerte, da han forsøgte at lokke en tilfældig mand til at sende et billede af sit pas.

Manden han fik fat i var journalisten Josh Billinson. Og efter hackeren, som kalder sig Richard Hummel, gentagende gange havde skrevet til Billinsons mail, kunne Billinson til sidst ikke lade være med at sende et billede, skriver The Independent.

Det var bare ikke et billede af hans eget pas. 

I stedet havde den unge journalist leget lidt med passet og udgivet sig for at være Jason Bourne. En fiktiv filmkarakter, der spilles af skuespilleren Matt Demon. En serie

Men umiddelbart var 'Richard Hummel' ikke den helt store fan af Jason Bourne eller Matt Demon. I hvert fald blev han lettere sur, da han modtog billedet.

- Jeg tror ikke, at jeg vil fortsætte forretningen med dig, fordi alt ved dig er falsk. Jeg beklager, men jeg stoler ikke på dig i det her, skrev han tilbage med store bogstaver til Billinson.

Fortsætter som venner
Et svar der fik journalisten til at skrive tilbage og spørge, om de to så kunne blive ved med at være venner, eller om det også var slut.

Men de kunne godt være venner, mente Hummel. Han ville dog ikke gøre yderligere forretning med ham. Og så alligevel - for Hummel skrev en mail til Billinson, hvor han vil have, at han sendte et 'ansøgningsbrev' til en bank.

Batman-gåder
Og det kunne Billinson sagtens, skrev han. Men det krævede at Hummel svarede på en række gåder - alle fra Batman Forever-filmen.

Her i blandt:

- Hvis du kigger på numrene i mit ansigt, vil du ikke finde tallet 13 nogen steder

Hackeren ville tydeligvis meget gerne gøre forretning med journalisten, for svarene fik han tilbage.

- Hvis du kigger på numrene i mit ansigt, vil du ikke finde tallet 13 nogen steder... Et ansigt på en klokke. Den har kun tallene fra 1 til 12.

Flere film-karakterer
Billinson lagde efterfølgende hele korrespondance på Twitter til stor morskab for andre.

En Twitter-bruger, Graham Gardner, opfordrede Billinson til at sende hackeren hans pas, hvis Billionson skulle blive kontaktet igen - et billede af Daniel Craig, der spiller James Bond i de nyeste James Bond-film.