Måtte vælge mellem kone og nyfødt: Nu vælter millionerne ind

Mere end to og en halv millioner kroner er samlet ind til nyfødt med Downs Syndrom - nu vil faderen hjælpe andre børn med samme handicap

Der er nu samlet næsten tre millioner kroner til handicappede Leo. (Foto: Privat)
Der er nu samlet næsten tre millioner kroner til handicappede Leo. (Foto: Privat)

Den rørende historie om Samuel Forrest, der blev tvunget til at vælge mellem sin kone og sin nyfødte handicappede dreng Leo er gået verden rundt.

Efter fødslen blev den lykkelige fader stillet over for et barsk dilemma. Enten skulle han give sin handicappede dreng fra sig, eller også ville hans kone gå fra ham. Han valgte at beholde drengen.

Samuel Forrest stod frem med sin historie, da han ville samle penge ind til, at han kunne tage sin dreng med til New Zealand fra Armenien, hvor han havde levet med sin kone.

Han havde oprettet en profil på gofundme.com under navnet Bring Leo Home, hvor målet var at samle 60.000 dollars altså cirka 400.000 ind.

Men efter faderen stod frem i blandt andet The Guardian er pengene væltet ind. Beløbet er nået op på 441.000 dollars (næsten tre millioner kroner).

Vil hjælpe særlige børn
På indsamlingssiden takker den vordende far og fortæller, at han vil bruge de mange penge på at hjælpe børn, der er i samme situation som Leo.

- Vi vil bruge nogle af de penge, I har givet, til programmer her i Armenien , der vil støtte kommende forældre i at beholde deres børn på trods af deres handicap. Vi vil hjælpe, sådan man kan give bedre pleje til de helt særlige børn, der ender væk fra deres mor og far,« skriver Samuel Forrest på indsamlingssiden.

Faderen er lykkelig over den enorme støtte, der nu kan sikre Leo et bedre liv, når han kommer til New Zealand.

- Nogle af de ekstra midler, som vi har rejst, vil blive brugt til at sikre Leo bedre levevilkår i Auckland og give ham bedre muligheder, når det kommer til uddannelse. Et godt hjem og skole koster penge, men Leo vil få alt det og mere til, takket være jer, skriver han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere