Mænd raser over Tinder-joke: - Jeg har intet håb for fremtiden

Nu skal mænd angiveligt skrive deres 'rigtige' højde, når de bruger Tinder

Flere mænd har fået nok af Tinder, efter at de så videoen. Foto: Stine Tidsvilde
Flere mænd har fået nok af Tinder, efter at de så videoen. Foto: Stine Tidsvilde

Flere mandlige brugere af datingappen Tinder har følt sig godt og grundigt krænket.

Tjenesten ønskede nemlig at introducere en såkaldt 'højde-verificering', så nogle mænd ville stoppe med at lyve om deres højde.

Det skriver Tinder i en pressemeddelelse.

'Lad os være ærlige. Når det kommer til online-dating, så er oprigtighed det vigtigste. Ja, din højde har betydning, ligesom så meget andet af din fysiske udstråling gør', skriver Tinder blandt andet i deres pressemeddelelse.

Det fik hurtigt flere mænd til tasterne.

'Stop med at få mænd til at skamme sig over sin højde. Kvinder ville være forarget, hvis Tinder indførte en 'vægt-verificering'. Højde har ikke noget at gøre med personlighed', skriver en bruger, som også meddeler, at han er 1.90 meter høj.

En anden mand skrev følgende:

'Jeg fik ingen matches før. Nu har i fuldstændig ødelagt det for mig. Jeg har intet håb for fremtiden. Det er krænkende, og det vil jeg ikke finde mig i'.

Se videoen i artiklen

Ifølge Tinder skulle mænd skrive deres præcise højde, og hvis de løj om den, så ville Tinder selv finde ud af det ved hjælp af yderst avanceret teknonolgi.

Men heldigvis kan de vrede mænd slappe helt af. For det kom senere frem, at det var en aprilsnar, som Tinder havde lavet.

58 kommentarer
Vis kommentarer