Annonce:
Annonce:

Mand anholdt: Gik amok på 12-årige, der chikanerede hans familie

Drengene havde blandt andet kaldt hans kone for pædofil

Her bliver den 12-årige skubbet hårdt i jorden af 39-årige William Conte. Hvad der skete forinden er ikke blevet filmet. Privatoptagelser
Annonce:
Følg Samfund

En 39-årig amerikansk mand fra Dix Hill, Long Island blev tirsdag anholdt for at skubbe en dreng voldsomt i jorden, efter han så drengen og en ven i færd med filme hans kone, skriver amerikanske NBC.

Ifølge den forurettede dreng, 12-årige Alex Anderson, var han ude at cykle med sin ven, da en kvinde i en bil kørte op bag ved dem og begyndte at filme, hvorfor drengene også begyndte at filen kvinden.

I en af episoden høres det blandt andet hvordan den ene dreng kalder kvinden 'pædofil', kort inden 39-årige William Conte kommer farende og skubber Alex Anderson hårdt i jorden, hvorefter han smadrer drengens telefon.

Conte blev efterfølgende anholdt og sigtet for hærværk og chikane.

Annonce:

Naboer: Aggressive børn er et problem
12-årige Alex Andersons far, Christian Anderson, kalder William Conte for en kujon, men flere naboer tøver til gengæld ikke med at tage den 39-årige anholdte i forsvar.

Ifølge naboerne har dårligt opdragne og aggressive børn på cykler nemlig skabt problemer i i kvarteret gennem et stykke tid.

- Der findes optagelser af de her børn på deres cykler, i færd med at stoppe biler og køre ud foran biler, hvor de næsten tvinger en til at ramme dem, fortæller Michael Shain, der bor lige ved siden af stedet, hvor konfrontationen skete.

Ifølge ham havde drengene generet Contes kone før optagelsen startede, blandt andet ved at forsøge at kaste en død slange ind på bagsædet, hvor parrets to små døtre sad.

- De her børn er på ingen måder uskyldige. De begyndte det hele, og desværre valgte faren at beskytte sin kone og sine to små børn, lyder det fra Shain.

Christian Anderson mener dog ikke hans søn har gjort noget, der berettiger angrebet.

- De gjorde intet ondskabsfuldt. Om de så kaster sten på bilen, retfærdiggør det ikke at slå på et barn, siger han.

For nyligt kunne Ekstra Bladet berette om denne 10-årige dreng, der overfaldt en voksen mand. Det gad manden dog ikke finde sig i.

Video deler nettet: Er mandens reaktion mod 10-årig i orden?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: