Mand dræbte sin kæreste og stjal hendes identitet

En 24-årig mand har tilstået drabet på sin kæreste. Før det skete, brugte han to uger på at udgive sig for at være hende

Mr Lee meldte sig selv til politiet efter at have udgivet sig for at være sin dræbte kæreste i to uger. (Arkivfoto: Polfoto)
Mr Lee meldte sig selv til politiet efter at have udgivet sig for at være sin dræbte kæreste i to uger. (Arkivfoto: Polfoto)

En 24-årig mand, som i de sydkoreanske medier kun må omtales som Mr. Lee, har netop tilstået at have dræbt sin 26-årige kæreste, Sunny Kim, den 18. maj.

Sunny Kim havde været forsvundet i to uger, da hendes kæreste endte med at melde sig selv til politiet.

Den drabsdømte Ghiath Eddin Sukkar i Retten i Lyngby. 
Tegning: Jørgen Bitsch Krimi Kuffertmanden idømt forvaring og udvist

Nu har det vist sig, at Mr Lee havde overtaget Sunny Kims telefon, efter at have dræbt og begravet hende. Her gav han sig til at svare på sms’er fra veninder og familiemedlemmer, som ikke havde nogen anelse om, at det ikke var Sunny Kim, der havde skrevet beskederne.

- Måden, han skrev til mig på, var præcis som min søster ville sms’e, siger Sunnys søster, som gerne vil være anonym, til Buzzfeed.

- Vi tror, at han må være gået gennem hendes telefon for at se, hvordan hun normalt kontakter os, gætter hun.

21-årige Kamilla Hantusch’s greb om sin eks-kærestes testikler hjalp ikke 
– tværtimod. Få øjeblikke senere lå hun livløs efter et fast greb om hendes hals. (Privatfoto) Krimi Kamilla kæmpede for sit liv

I sagens efterforskning er det også kommet frem, at Sunny Kim samme dag som hun blev myrdet, havde sagt ja til et nyt job. Men Mr. Lee havde kontaktet kærestens nye arbejdsgiver og afvist jobbet med den forklaring, at hun ville tilbage til USA for at studere.

Harun Fener efter anholdelsen. Han har erkendt, at han skød sin 28-årige ekskone, men nægtede at have truet hende inden drabet. (Foto: Jan Unger) Krimi Skød eks-konen på gaden: Her er dommen

Efter to ugers identitetstyveri endte Mr. Lee med at melde sig selv til politiet i Busan. Han mødte op på stationen med blodige håndled, og udbrød ’jeg har dræbt min kæreste og begravet liget. Jeg forsøgte også at slå mig selv ihjel’. Kort efter blev Sunny Kim fundet i en kuffert overhældt med cement under jorden tæt på hendes hjem.

11 kommentarer
Vis kommentarer