Mand fandt Monicas telefon i toget - Lagde mystisk besked på hendes Facebook

Det lykkedes en fremmed mand, som fandt Monica Cooks telefon, at komme ind på både hendes Facebook- og hendes Tinder-profil

Da Monica Cook loggede på Facebook flere timer efter at hun havde mistet sin telefon, fik hun sig lidt af en overraskelse. (Arkivfoto: POLFOTO)
Da Monica Cook loggede på Facebook flere timer efter at hun havde mistet sin telefon, fik hun sig lidt af en overraskelse. (Arkivfoto: POLFOTO)

Da Monica Cook fra New South Wales i Australien fredag glemte sin telefon i toget, var hun så heldig at en mand fandt den.

Men måden, han fortalte hende om sit fund, havde hun langt fra forventet – og det er også den, der på meget kort tid er gået viralt på Facebook.

Manden, som kun omtales som Luke, havde nemlig haft meget nemt ved at knække Monica Cooks password, hvorefter han var gået ind på hendes Facebook-profil for at opdatere hendes status med en besynderlig småromantisk besked.

Se også: Mor hylder Jysk-ansat der hjalp bræksyg søn: ’Hun var guld værd’

Her starter ’Luke’ med at rose Monicas profilbillede, og skriver, at han håber, hun er kommet godt frem til sin destination, selvom hun har efterladt både kreditkort og 50 australske dollars (omkring 340 danske kroner, red.).

’Jeg lader det hele ligge til dig, men jeg tilføjer også mit visitkort ;)’ skriver han, hvorefter han meget lidt diskret lægger op til at mødes over en drink.

’Åh, og jeg har også været inde på din Tinder-profil og swipet til højre på Luke, så du kan tjekke profilen til den ærlige fyr, som fandt din telefon og afleverede den på Town Hall Station. Hav en god dag.’

Lukes opslag på Monica Cooks Facebook-profil begyndte hurtigt at blive flittigt delt og kommenteret, så da hun cirka fire timer senere tjekkede Facebook, blev hun temmelig overrasket.

’Det øjeblik, hvor man kommer hjem, ked af det over at have mistet sin telefon, og man logger på Facebook på sin computer, for at opdage, at HELE Facebook ved, at din telefon blev fundet for flere timer siden. WTF!!!!!! Er det her virkeligt, er jeg blevet hacket?’ Skrev Monica Cook.

Men efter kun to timer mere, fredag aften dansk tid, skrev hun et nyt og mindre chokeret opslag, hvor hun fortæller, at hun nu har fået både telefon, kort og penge tilbage. Desuden har hun skrevet til Luke for at takke ham.

’Jeg er lidt overvældet og perpleks over den offentlige gestus, men nu får vi at se med den drink’, skriver hun.

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere