Mand fra Kalundborg vinder 210 millioner kroner i Eurojackpot

Danske Spil har lørdag været i kontakt med den dansker, der fredag vandt 210 millioner kroner i Eurojackpot.

Gevinsten på over 210 millioner er den næststørste nogensinde på dansk grund. Foto: Danske Spil
Gevinsten på over 210 millioner er den næststørste nogensinde på dansk grund. Foto: Danske Spil

En heldig mand fra Kalundborg Kommune blev fredag 210.688.619 kroner rigere, da han ramte de syv vindertal i Eurojackpot.

Og lørdag formiddag har Danske Spil været i kontakt med vinderen af en gevinst på næsten en kvart milliard danske kroner.

Han er dog meget overvældet og ønsker ikke at sige noget, oplyser Danske Spil, der derfor ikke kan udtale sig yderligere.

- Vi skal respektere, at vinderne har et privatliv. Det er en ret stor omvæltning at vinde så mange penge, siger pressemedarbejder ved Danske Spil Camilla Cornelius.

Vinderen har som abonnementskunde vundet den store præmie ved at ramme fem vindertal og to såkaldte stjernetal.

Det er den næststørste gevinst i danmarkshistorien.

Se også: Dansker vinder 210.688.619 kroner i Eurojackpot

Den største præmie i dansk historie blev vundet i 2015, da en kvinde vandt 315 millioner kroner i en Kvickly i Helsingør.

Eurojackpot har eksisteret siden marts 2012 og har altid 63 millioner kroner i førstepræmie som minimum.

Foruden Danmark er 17 europæiske lande med i Eurojackpot-spillet, og vindertallene bliver hver fredag trukket i Finlands hovedstad, Helsinki.

- Det er bare helt fantastisk, at en dansker har vundet førstepræmien på over 210 millioner, sagde Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, fredag i en pressemeddelelse.

- Tænk, at vi i Danske Spil har mulighed for at sende en person på juleferie og ind i 2019 som mangemillionær. Jeg tror og håber, det bliver noget af en fest, sagde hun.

152 kommentarer
Vis kommentarer