Mand gik amok på kvinde: Så sætter cafégæsten ind

En amerikansk cafégæst tog sagen i egen hånd, da han så, hvordan en af de andre gæster behandlede en kvinde

Se klippet her

Hvad gør man, hvis man ser, at en person er voldelig over for en anden?

En besøgende i vaffelhuset i denne video var ikke et sekund i tvivl. Han greb øjeblikkeligt til handling.

Videoen ovenfor er optaget i et vaffelhus i USA.

En af de siddende gæster har forud for videoen haft et opgør med en af de kvindelige gæster, og han har taget kvælertag på hende.

For en gæsterne, der er tidligere krigsveteran, blev behandlingen af kvinden alt, alt for meget, så han valgte at give fyren en lærestreg, han formentlig kommer til at huske i meget, meget lang tid.

- Hvis du rører hende igen, så bliver du min morgenmad, råber krigsveteranen og tager fat i mandens trøje.

Hele optrinnet bliver optaget af en af gæsterne, som sidder ved bordet ved siden af, og efterhånden som krigsveteranens temperament koger mere og mere over, begynder de øvrige gæster at rykke lidt væk fra bordet, hvor skænderiet foregår.

- Jeg har set min mor blive slået af en motherfucker som dig, råber krigsveteranen til den siddende gæst.

Han opfordrer den siddende til at rejse sig op, men han tager ikke kampen op med krigsveteranen, og den siddende mands kammerat forsøger at berolige ved at fortælle krigsveteranen, at vennen altså er god nok.

Til sidst ender krigsveteranen med at slippe manden t-shirt, og manden forlader herefter vaffelhuset sammen med sine venner.

Videoen blev lagt på YouTube i starten af marts, og en af brugerne, der har kommenteret videoen, hævder at være krigsveteranens kone. Hun fortæller, at han var soldat under Golfkrigen i starten af 90'erne.

Hun forsvarer, at manden temperament kom i kog, så snart han så, at manden tog kvælertag på kvinden.

- Ingen gjorde noget, så min mand trådte til. I min familie tolererer vi ikke vold, og vi har nul tolerance over for vold mod kvinder, skriver hun.

Ifølge andre kommentarer på YouTube ankom politiet kort tid efter til vaffelhuset, hvor de anholdt en person for den voldelige adfærd mod kvinden.

Se hele optrinnet i klippet øverst!

112 kommentarer
Vis kommentarer