Mand kaldte Claudia for luder og nikkede hende en skalle

En mand lagde sig ud med den helt forkerte kvinde, da han overfaldt hende i bussen

36-årige Claudia Aziz er jurastuderende og vidste, at hun havde ret til at foretage en civil anholdelse (Foto: Claudia Aziz/Privat)
36-årige Claudia Aziz er jurastuderende og vidste, at hun havde ret til at foretage en civil anholdelse (Foto: Claudia Aziz/Privat)

En svensk kvindes mod og handlekraft bliver nu hyldet i flere svenske medier, efter at hun blev overfaldet i bussen af en ubehagelig mand og hans venner.

Det skriver Svenska Dagbladet.

36-årige Claudia Aziz fortæller, at hun var på vej hjem om natten, da seks drenge i 18 års alderen antastede hende i bussen. Især en af mændene var særligt pågående.

- Han kaldte mig 'luder' og 'fisse', og undrede sig over, hvorfor jeg havde make-up på. Først tænkte jeg bare 'hold op', men jeg følte, at det var over grænsen at kalde mig 'luder', siger Claudia Aziz til avisen.

Nikkede hende en skalle
Ifølge Claudia selv spurgte hun herefter manden, hvorfor han kaldte hende luder, hvilket fik ham til at nikke hende en skalle.

- Jeg sagde til ham, at han havde lagt sig ud med den forkerte person, og at jeg ville foretage en civil anholdelse af ham. Så begyndte hans venner at grine af mig og håne mig endnu mere, fortæller Claudia.

Der var dog ikke meget at grine af for de unge mænd, for Claudia mente, hvad hun sagde. Hun ringede til politiet og holdt samtidig fast i manden, der havde slået hende.

Flygtede fra bussen
Fire af mændene sprang ud af bussen, men en fyr blev tilbage og forsøgte at få sin ven fri af Claudias greb. Det fik Claudia til også at tage fat i ham. Manden, der nikkede Claudia en skalle, formåede dog at vriste sig fri og flygte ud af bussen.

Den anden mand formåede Claudia at holde fast, indtil politiet kom.

- Den ene mand er mistænkt for vold, den anden er mistænkt for at have fremmet flugten, siger stationsbetjent Gert Rosvall fra Flemingsberg politistation til Dagbladet.

Claudia og den ene af mændene er blevet afhørt af politiet lørdag, men den anden mand har de ikke fået fat på endnu. Flemingsberg politi arbejder videre med sagen, lyder det.

Ingen greb ind
Claudia undrer sig over, at ingen greb ind og hjalp hende, for der var mindst otte andre i bussen, siger hun til Dagbladet.

Hun har delt sin historie på Twitter, da hun ønsker at sætte fokus på forholdene i Sverige. Overfaldet har givet hende hævelser og blå mærker ved næsen og hovedpine.

- Jeg finder det helt sygt, at en ensom pige bliver angrebet af seks fyre midt om natten. I stedet for at hjælpe mig med at komme sikkert hjem, hopper de på mig, siger Claudia til Svenska Dagbladet.

200 kommentarer
Vis kommentarer