Mand lavede vegansk grill-'kød': Nu bliver han slagtet

Selvom Kevin Biegel ikke er veganer, spiser han ikke store mængder kød. Og det skal han høre for

Sådan ser spidsbryst ud, når det kommer fra et dyr. Nedenfor kan du se den vegansk version. Foto: Shutterstock
Sådan ser spidsbryst ud, når det kommer fra et dyr. Nedenfor kan du se den vegansk version. Foto: Shutterstock

I guds eget land, USA, elsker man grill. Man elsker kød. Og man elsker det i store mængder.

Forsøger man at stikke lidt ud fra mængden og arbejde med veganske alternativer til kød, skal man være varsom. Man kan nemlig hurtigt få en over snuden. Særligt hvis man deler sin kreationer på internettet.

Det har den amerikanske manuskriptforfatter Kevin Biegel måtte sande, efter at han delte et billede på Twitter af, hvad han kalder et vegansk spidsbryst.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

I sit opslag på Twitter skriver Biegel, at eksperimentet med det veganske spidsbryst var en succes.

'Røget i 18 timer over eg. Er det kød? Nej. Men smagen/teksturen er ret god. En blanding af jackfruit, seitan, miso, øl og Franklin BBQ-sauce med ekstra sukker, så det karameliserer og danner en skorpe - og det gjorde den!,' skriver han og tilføjer, at han ikke føler sig fedtet efter at have indtaget kødefterligningen.

Verden på vrangen - 31. aug. 2018 - kl. 11:57 Kvinde sagde hendes hund var vegetar: Her bliver hun modbevist på få sekunder

Men Biegel skulle ikke vente længe, før en horde af internetkrigere, der tilmed er eksperter i grillens ædle kundskaber, stod klar med det helt store stegespyd for at slagte ham godt og grundigt.

Artiklen fortsætter under opslagene ...

'Jeg elsker, at I frugt-elskere går så langt for at lave noget, der minder om kød,' skriver Dooley fra Claire noget ironisk.

Her under kan du se et udpluk af de negative kommentarer, som Biegel har fået i smurt i hovedet.

Men faktisk er der en særlig grund til, at Kevin Biegel har forsøgt sig med et vegansk alternativ til det almindelige spidsbryst, forklarer han i et tweet.

'Jeg spiser kød i moderate mængder. Jeg tilbereder det for folk. Men jeg holder mig til min hjertelæge og eksperter, når det kommer til mit helbred, tak,' skriver han og henviser til, at muligvis ikke er sundt at spise uanede mængder kød.

Se også: Dansk dagligvarekæde introducerer alternativ til æg

Det er dog ikke udelukkende negative røster, der er raslet nedover manuskriptforfatteren. Tweetet har i skrivende stund fået 4.000 'likes'.

388 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere