Mand tiggede om nøgenbillede - se hvad hun sendte ham

En ung kvinde fik godt og grundigt narret en mand, som blev ved med at bede hende om at sende frække billeder

Twitter-brugeren Jwzayn fandt på noget meget smartere end en afvisning. Nu får hun stor ros på sociale medier. (
Twitter-brugeren Jwzayn fandt på noget meget smartere end en afvisning. Nu får hun stor ros på sociale medier. (

En ung kvinde, i medierne kun kendt som twitter-brugeren Jwzayn, har høstet stor positiv opmærksomhed på det sociale medie efter at have givet en mandlig beundrer præcis det, hun mente, han fortjente.

Kvinden var angiveligt blevet bombarderet med anmodninger om nøgenbilleder fra manden. Og i stedet for at give ham et direkte nej, fik hun en snedig idé.

’Jeg har sendt ham billeder af ’loading’-skiltet, og det er stadig ikke gået op for ham LMAO’, skriver kvinden på sin Twitter-profil, sammen med et billede af den ret alternative ’samtale’, hvor mandens konklusion blev, at der måtte være noget galt med hans telefon.

Jwzayn har høstet næsten 8000 likes og over 6000 ’re-tweets, siden hun lagde billedet op 6. januar. Flere bad hende dele billedet af loading-symbolet, så andre kunne bruge det samme trick som hende, når de blev bedt om nøgen-billeder af lidt for ivrige beundrere.

’Du vinder internettet i dag’, skriver Twitter-brugeren RegulatorZero til den kreative unge kvinde, i en af de mange positive kommentarer.

48 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere