Annonce:
Annonce:

Mark fik ansigtstatovering i kæmpe brandert: - Jeg kunne ikke få et job

19-årige Mark Cropp fra New Zealand blev tatoveret af sin bror mens de sad i fængsel

Annonce:
Følg Samfund

Det er formentlig sin sag at finde et job når man lige er blevet løsladt efter to år og tre måneders fængsel for væbnet røveri, men 19-årige Mark Cropp fra New Zealand gjorde bestemt ikke sin sag bedre, da han ikke blot kom ud af brummen med afsonet straf, men også med en gigantisk ansigtstatovering.

Mark Cropp var glad for ansigtstatoveringen, da han lige havde fået den. Foto: Ritzau/Caters
Mark Cropp var glad for ansigtstatoveringen, da han lige havde fået den. Foto: Ritzau/Caters
 

I et interview med The Sun/New York Post fortæller den unge mand, hvorledes han fik prydet ansigtet under opholdet bag tremmer. Mark havde drukket sig fuld i hjemmebryg lavet på gærede æbler, brød og sukker, da han fik sin bror (der sad i samme fængsel) til at tatovere sit ansigt med hjemmelavet tattoo-grej:

- Det var meningen, at det skulle være en lille tatovering på den ene side af min kæbe, men jeg blev meget fuld og faldt i søvn. Otte timer senere vågnede jeg op med dette, forklarer Mark og hentyder til tatoveringen med teksten 'DEVAST8'.

Mark med kæresten Taneia. Foto: Ritzau/Caters
Mark med kæresten Taneia. Foto: Ritzau/Caters
 

Annonce:

Da Mark blev løsladt kunne han ikke finde et arbejde:

- Ingen ville give mig en chance på grund af min tatovering. En arbejdsgiver sagde direkte til mig, at han havde et job til mig, men på grund af min tatovering, ville han ikke engang overveje at ansætte mig, fortæller Mark Cropp til NZ Herald.

Den 19-årige mand - der er far til en lille søn - var desperat og slog derfor opslag op i Facebook-grupper, hvor man kunne finde jobs i  hjembyen Auckland.

'Jeg er meget opsat på at arbejde, men der er en ting der stopper mig og det er min tatovering', skrev Mark Cropp, der herefter fik omtale i medier over hele verden.

Nu er Mark i gang med at få fjernet tatoveringen - det kommer til at tage lang tid. Foto: Ritzau/Caters
Nu er Mark i gang med at få fjernet tatoveringen - det kommer til at tage lang tid. Foto: Ritzau/Caters
 

Opslaget har nu båret frugt. Ikke nok med at Mark netop er startet i et job som stiladsarbejder. Han har også fået gratis behandlinger hos en lokal laserklinik, der har startet den lange proces med at fjerne tatoveringen.

Annonce:

Det kommer til at tage lang tid. Mindst 12 behandlinger og der skal være et par måneders pause mellem hver enkelt behandling for at skåne huden:

- Jeg er meget glad og meget taknemmelig. Det er utroligt at så mange mennesker har ønsket at hjælpe mig, fortæller Mark Cropp, der blev idømt fængsel, efter at han truede truede en turist med en kniv - angiveligt efter uenighed om en hash-handel.

Selv om Mark egentlig egentlig var glad for sin tatovering - er han lykkelig for den nye start:

- Jeg kunne godt lide tatoveringen dengang jeg fik den, men nu er det ikke mig længere. Jeg fortryder ikke, at jeg fik den lavet, men dette er et vendepunkt i mit liv, filosoferer den unge mand.

Læs også historien om danske Mark Jørgensen der bittert fortrød en gigantisk ansigtstatovering.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: