Annonce:
Annonce:

Mark har ændret sit liv: Jeg var ung og dum

Mark Jørgensen har i tre år levet med tatoveringer på hals, hænder og i ansigtet. Nu bruger han en formue på at ændre sit liv. Se Marks vilde forvandling her

Annonce:
Følg Samfund

Mark Jørgensen har levet et kriminelt liv med vold, fængsel og stoffer. For tre år siden begyndte han at få tatoveringer på halsen, hænder og i ansigtet:

- Jeg var ung og dum. Jeg tænkte mig virkelig ikke om, fortæller han til Ekstra Bladet TV.

Da Mark blev ældre, begyndte han at forstå konsekvensen af sin fortid. Han kunne ikke få et job, fordi han havde synlige tatoveringer i hovedet:

- Arbejdspladser siger, at de ikke kan sende mig ud til deres kunder, når jeg ser ud, som jeg gør. Det forstår jeg også godt. Jeg er glad for, at de er ærlige, fortæller han.

47.000 kroner
Den 13. marts 2014 besluttede Mark Jørgensen at ændre sit liv. Han gik ned til en behandler for at få fjernet sine tatoveringer. Problemet var og har dog siden været, at behandlingen er dyr:

Annonce:

- Jeg har betalt 9.000 kroner indtil videre. Men det ender ud i 47.000 kroner, når alle tatoveringer i ansigtet, på hals og hænder er væk.

TV: AV! Se en mand få fjernet sin tatovering

Han skal have hjælp
Mark Jørgensen har bedt kommunen om hjælp, så han kan få sig et arbejde og starte på en frisk. Han har derfor fået tilknyttet en mentor, som besøger ham en til to gange om ugen:

- Han virker som en rigtig flink fyr. Jeg føler, at han er oprigtig interesseret i at hjælpe mig, fortæller Mark.

Hans drøm er at blive tømrer, og det kan mentoren, Søren Sørensen, hjælpe ham med, da han har gode kontakter inden for håndværkerfaget:

- Sådan en som Mark skal vi nok få ud i job. Det er kun et spørgsmål om tid.

[No available link text]

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: