Masser af sol i dag - men søndag ser lusket ud

Vi risikerer både kuling, regn og sne på søndag

Optakten til weekenden tegner til at blive rigtig dejlig med masser af sol i dag.

Men søndag risikerer vi enten af få regn eller måske ligefrem en del sne med kraftigt blæsevejr.

- Fredag kommer der mest sol i den østlige del af landet. Men også i den vestlige del får vi solen at se. Temperaturen ryger op på de omkring tre varmegrader. Dagen kan godt begynde med lidt vind, men den aftager senere. Alt i alt tror jeg, at de fleste vil opleve fredag som en rigtig pæn dag, lyder det fra DMI-meteorolog Janne Hansen.

Kold fredag morgen
Fredag begynder ellers ganske kold med temperaturer ned omkring minus fem grader. Det har været koldest omkring Roskilde med en temperatur på minus 5,2 klokken seks fredag morgen.

- Lørdag tegner også til at blive ganske pæn. Der kommer en del sol i den østlige del af landet. Men der kommer også en front ind med flere skyer. Sidst på natten lørdag kan der falde sne i Vestjylland, fortæller Janne Hansen til Ekstra Bladet.

Sne eller regn
Søndagen giver nogle udfordringer hos meteorologerne. Der kommer med sikkerhed et lavtryk ind, men det er uklart, hvordan det rammer.

- Hvis det kommer ind nord for os, så får vi regnvejr. Hvis det lander syd for os, så får vi sne. Der kommer også kuling. Så søndagen bliver våd på den ene eller anden måde og det vil være overskyet. Til gengæld bliver det lidt varmere. Det kan blive op til fem graders varme søndag. Og temperaturen om natten vil stige, forudser DMI-meteorolog Janne Hansen.

4 kommentarer
Vis kommentarer