Massiv menneskejagt slut: Mistænkt fundet død

Den 18-årige kvinde, som FBI tidligere i dag jagtede intensivt, er ifølge FBI død

FBI forklarer her, hvorfor man var særdeles interesseret i at finde den 18-årige Sol Pais, der nu er erklæret død. Video: Reuters/AP

18-årige Sol Pais, som har været eftersøgt i hele Colorado efter trusler mod delstatens skoler, er ifølge FBI død.

Hun blev fundet onsdag morgen lokal tid ved foden af Mount Evans i Clear Creek County. Det er endnu uvist, om hun var i live, da man fandt hende. Det skriver New York Post.

En kvinde, som var på vandretur i området, blev ifølge det amerikanske medie bedt om at forlade stedet, da en bevæbnet kvinde, som passede med den mistænktes beskrivelse, angiveligt var blevet set løbe rundt mellem træerne.

Lukkede alle skoler
I forbindelse med den store menneskejagt på Sol Pais havde de amerikanske myndigheder valgt at lukke alle offentlige folkeskoler i Denver-området. Derudover var skolernes fritidstilbud aflyst.

Ifølge FBI havde Sol Pais fremkaldt trusler, der ledte tankerne hen på Columbine-massakren i 1999.

Skolemyndighederne i Denver og FBI har været i tæt dialog, og tidligere på dagen opfordrede det amerikanske forbundspoliti alle skoler i Denver-området til at opruste sikkerheden.

Ifølge sagens efterforskere rejste Sol Pais mandag aften fra sit hjem i Miami til Colorado, hvorefter hun købte et haglgevær og ammunition.

Se også: Skoler lukket: Frygter massakre

72 kommentarer
Vis kommentarer