McD-ansat hyldes verden over: ’Hvis bare der var flere som dig’

En ung McDonald’s-medarbejder får kæmpe ros for sin måde at servicere en autistisk teenager

20-årige Aled Griffith havde kun arbejdet for burger-giganten McDonald’s i to uger, da han pludselig blev verdenskendt for sin exceptionelt gode service.

I et facebook-opslag på McDonald’s facebook-side roser søsteren til 16-årige autistiske Alex Deyes den søde og betænksomme medarbejders måde at håndtere hendes bror. Det skriver The Telegraph.

Søsteren, Katie Deyes, beskriver, hvordan Aled Griffith med stor tålmodighed opfordrede den autistiske teenager til selv at bestille sin mad og finde det rigtige beløb frem til betalingen. Desuden, fortæller hun, huskede medarbejderen på imponerende vis præcis hvordan Alex Deyes foretrak sit Happy Meal, og det var den dedikation, der fik søsteren til at skrive en takke-besked på Facebook.

Aled Griffith er selv en af de ekstremt mange, der er stødt på den taknemmelige søsters facebook-opslag. I en kommentar skriver han:

’Tak for dette, men det var der ærligt talt ingen grund til. Jeg er bare glad for, at han nød sit måltid og selvfølgelig sit legetøj’.

Se hele Katie Deyes' opslag her:

Katie Deyes' rosende opslag deles vidt og bredt på Facebook. Foto: Facebook
Katie Deyes' rosende opslag deles vidt og bredt på Facebook. Foto: Facebook

Frederik fra Aldi sprang straks til, da Michelles mormor havde brug for hjælp. Nu hyldes han som 'Verdens sødeste Aldi-medarbejder'.

1 af 2 16-årige Alex Griffith fik en rigtig god oplevelse på McDonald's. Foto: Facebook
2 af 2 
11 kommentarer
Vis kommentarer