McD-kunde sad fast i babystol - måtte reddes af brandvæsnet

Maria er ikke så stol(t) af dette pinlige øjeblik

28-årige Maria Maclenann har for vane at ville imponere folk med sit populære festtrick: At klemme sig selv ned i en babystol.

I hvert fald indtil forleden, en sen nat på McDonald’s i den skotske by Dundee, hvor det gik galt.

Maria Maclenann havde som sædvanligt gjort sig umage for at give burgerrestaurantens sene kunder en helt særlig oplevelse, og havde gjort alt, hvad hun kunne, for at klemme sit korpus ned i en af stedets høje babystole. Men pludselig sad hun helt urokkeligt fast, og efter at hendes venner i flere timer havde forsøgt at vriste hende fri af den lille stol, måtte de erkende, at de havde brug for mere kyndig hjælp til deres bizarre problem. Så personalet måtte til sidst tilkalde brandvæsnet.

’Frihed!’ hører man den flove kvindes veninde råbe i en video, som den knap så smidige slangekvinde selv har lagt op på sin Facebook-side.

’Man kan vist godt sige, at i aftes var mit pinligste øjeblik nogensinde’, skriver hun til videoen, og beskriver, hvordan omkring 40 fordrukne McD-kunder blev vidner til det mislykkede ’fest-trick’.

Videoen er siden gået viralt på Facebook, hvor over 7000 har set Maria Maclenann blive savet fri af babystolen midt om natten.

Det skotske brandvæsen bekræfter overfor britiske metro, at de måtte sende fem brandmænd ud til en lokal McDonalds for at redde en kvinde fra en babystol ved brug af håndværktøj.

 

Skolen undrede sig over, hvorfor 15-årig elev ikke var dukket op. Se farens flabede svar, som nu er gået viralt.

27 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere