De fleste ved, at en tur på McDonalds er ikke er lig med helsekost og slankekur. Men nu vil den amerikanske fast food-gigant ændre opskrifterne, så maden bliver en anelse mere sund.
Det skriver flere amerikanske medier - heriblandt New York Times.
Ifølge New York Times er der ændringer i Chicken McNuggets, burgerbollerne, salaterne og store dele af morgenmadsudvalget. Se alle ændringerne på USA's 14.000 McD-restauranter herunder:
Allerede sundt i Danmark
Ekstra Bladet har talt med pressemedarbejder i McDonald's, Marie Bjerrehus, der oplyser, at ændringerne i USA ikke får betydning for de danske restauranter.
De har nemlig allerede lavet de ændringer, der nu er blevet implementeret i USA.
- Der er forskel på, hvilke opskrifter der bliver brugt i de forskellige lande. I Danmark er der eksempelvis allerede normalt hvidt sukker i bollerne og ikke fruktose-sukker, siger Marie Bjerrehus til Ekstra Bladet.
Derfor kan du allerede nu få en 'sundere' burger i den danske udgave af McDonald's.
- I Danmark vil alle vores Chicken McNuggets fortsat være helt fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
- Vi har heller ikke behov for at justere på indholdet af fruktose sirup i burgerbollerne alene af den grund, at vi ikke bruger det i bagningen, som det har været tilfældet i USA. Vores boller er tilsat almindeligt sukker af hensyn til smag og konsistens, tilføjer Marie Bjerrehus.
På verdensplan har McDonald's over 35.000 restauranter fordelt på 119 lande. I Danmark har vi 89 restauranter.