Annonce:
Annonce:

McDonalds fik 'stjålet' legeplads: Her er sandheden

En påstået stjålen legeplads på McDonalds i Slagelse er gået viralt, men hele historien er falsk

Foto: Morten Bjørn Jensen/POLFOTO
Foto: Morten Bjørn Jensen/POLFOTO
Annonce:
Følg Samfund

- Er der nogen, som har set McDonalds' legeplads?!

Sådan lyder indledningen på et opslag fra Brian i gruppen '4200 Slagelse', og det er efterfølgende gået viralt hos den hypede instagram-bruger Anders Hemmingsen, der har mere end 500.000 følgere.

Her beskriver Brian, hvordan en ukendt gerningsmand er gået ind på McDonalds i Slagelse og fortalt, at han havde købt deres legeplads. Men det hele var et trick for at stjæle den.

- Den er blevet stjålet tirsdag eller onsdag i denne uge. Vedkommende har været så fræk, at han har været inde og sige, at han havde købt den, lyder det.

Men det hele er løgn.

Ekstra Bladet har talt med McDonalds' pressechef i Danmark, Pia Tobberup, der oplyser, at historien ikke har hold i virkeligheden.

- I forbindelse med en ombygning er legepladsen afhentet efter aftale med restaurantchefen. Der er ikke tale om, at der er blevet stjålet et legeland, siger hun til Ekstra Bladet.

Samtidig oplyser McDonalds, at restaurantchefen har fået et hav af henvendelser vedrørende det 'stjålne' legeland, og han derfor ikke har tid til at tale med Ekstra Bladet.

Og frygt ej, hvis du gerne vil lege på McDonalds i Slagelse fremover. Restauranten har planer om nye ting til børnene, når ombygningen er færdig.

Anders Hemmingsens billede lå i flere timer på hans Instagram-profil, men er nu blevet fjernet.

Du kan se det herunder:

Foto: Anders Hemmingsen
Foto: Anders Hemmingsen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

TILTALE

Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: