Annonce:
Annonce:

Medie: Danskere trodsede coronakarantæne og fløj til ferieø

Et dansk par fra København har trodset deres corona-karantæne og er rejst på ferie til Madeira. Her er de blevet bedt om at blive på hotelværelse af de portugisiske sundhedsmyndigheder

Statsminister Mette Frederiksen fortalte på et doorstep mandag om nye initiativer og tiltag, myndighederne vil arbejde videre med. Overholde sin corona-karantæne er stadig en god idé.
Annonce:
Følg Samfund

Et københavnsk par i corona-karantæne rejste søndag til byen Funchal på den portugisiske ferieø Madeira.

Her er de blevet kontaktet af de portugisiske myndigheder, der har bedt parret om at blive på deres hotelværelse, indtil deres karantæne udløber.

Det skriver det portugisiske medie expresso.pt.

Journalisten, der har skrevet historien, Marta Caires, siger til TV 2 Lorry, at sundhedsmyndighederne på Madeira, oplyser, at de blev kontaktet af de danske sundhedsmyndigheder, da parret valgte at rejse ud af Danmark.

Parrets søn er på hospitalet i Danmark og blev konstateret smittet med coronavirus den 1. marts. Parrets karantæne udløber 14. marts, men dette trodsede de og fløj altså til Madeira søndag.

Nu er parret blevet bedt om at blive på deres hotelværelse indtil 14. marts.

Det pågældende hotel kender til situationen, og det københavnske par har ikke symptomer på coronavirus, skriver expresso.pt.

TV 2 Lorry har mandag aften været i kontakt med Udenrigsministeriets presseafdeling, som oplyser, at ministeriet ikke kan forholde sig til historien, før sagen er undersøgt nærmere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: