Meghan mødes ikke med Trump

Uvist om det skyldes barnefødsel eller tidligere kritiske udtalelser om den amerikanske præsident

Årsagen til, at hun ikke deltager i de royale arrangementer, skyldes formentligt, at Meghan blev mor for godt fire uger siden. Video: AP

Når præsident Donald Trump og hustruen Melania om præcis en uge lander i Storbritannien, kommer præsidentparret  ikke til at mødes med hertuginde Meghan.

Hun er ellers amerikaner. Men ifølge både britiske og amerikanske medier, så bliver der ikke noget møde mellem Trump og Meghan.

Årsagen til, at hun ikke deltager i de royale arrangementer, skyldes formentligt, at Meghan blev mor for godt fire uger siden. Men medierne spekulerer også i, om Meghans tidligere og meget kritiske udtalelser om Donald Trump har spillet ind.

Støttede Clinton
Meghan støttede åbenlyst Hillary Clinton under præsidentvalget. Og tilbage i 2015 beskrev hun Trump som 'konfliktskabende og kvindefornedrende'.

I løbet af det tre dage lange statsbesøg besøger Trump dronning Elizabeth på Buckingham Palace. Prins Harry deltager i en frokost sammen med sin far, prins Charles og hertuginde Camilla. Også prins William og Kate stiller op.

Trump og Melania befinder sig for øjeblikket i Japan.

101 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere