Annonce:
Annonce:

Melissa fandt 15-årig datter livløs og smurt ind i bræk: Nu deler hun billede for at advare andre

Melissa deler historien om, hvordan hun fandt sin datter besvimet og med fråde om munden. Nu håber hun på at kunne redde andre

Melissa Aho fik sig en slem skræk i livet, da hendes 15-årige datter nær døde af alkoholforgiftning. Nu deler hun sin historie. Foto: Melissa Aho/Facebook
Melissa Aho fik sig en slem skræk i livet, da hendes 15-årige datter nær døde af alkoholforgiftning. Nu deler hun sin historie. Foto: Melissa Aho/Facebook
Annonce:
Følg Samfund

15-årige Ryleigh Ackles var tæt på at dø af alkoholforgiftning efter at have drukket sig til en ekstremt høj alkoholpromille, da hun overnattede hos en ven.

Nu deler teenagepigens mor, Melissa Aho fra den amerikanske stat Massachusetts, billeder af sin livløse datter i koma, for at advare unge og deres forældre.

I et opslag på Facebook beskriver den chokerede mor, hvordan hun fik en opringning om, at datteren var besvimet. I panik begyndte hun at kime datteren ned på mobiltelefonen, men fik intet svar.

Kort efter blev datteren afleveret af en ven, og Melissa Aho ringede straks efter en ambulance.

’Jeg åbnede bildøren og fandt min datter livløs med fråde om munden og smurt ind i bræk’, skriver moren til billederne af den unge pige, hvorpå hun ses med et hav af slangeri og omkring sig, mens hun ligger i koma på hospitalet som følge af den voldsomme alkoholforgiftning.

Annonce:

Ambulanceredderne måtte give Ryleigh Ackles anti-overdosis-medicin hele fire gange for at få giften ud af hendes krop.

Den unge amerikaner røg direkte i respirator med en næsten dødelig mængde alkohol i blodet, og i 14 ulidelige timer kunne Melissa Aho ikke gøre andet end bede for sin datters liv.

Heldigvis vågnede Ryleigh Ackles til sidst øjnene, og begyndte langsomt at komme sig efter de mange timer i koma.

Men moren deler datterens historie og de opsigtsvækkende billeder til skræk og advarsel:

’Tro aldrig, at dette ikke kan ske for dig, for det er meget virkeligt, og det er overalt!!! Vores billeder af hende er måske foruroligende, men vores håb er, at vi ved at dele vores smerte kan forhindre og redde endnu et barn!!! Del vores historie!!!’ skriver Melissa Aho.

Se hele den chokerede mors statusopdatering her:

Annonce:

Da lille Molly skreg og blev varm, tænkte forældrene ikke nærmere over det - lige indtil de fik øje på hendes tå. Nu deler faren et billede af tåen for at advare andre forældre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: