Mette Blomsterberg giver op: Lukker sit konditori

Dårlig økonomi presser den kendte konditor til lukningen, skriver hun på sin Facebok-profil

Mette Blomsterberg lukker sit konditori. Foto: Ritzau Scanpix
Mette Blomsterberg lukker sit konditori. Foto: Ritzau Scanpix

Efter blot fire år er det slut med at købe kager og andre søder sager hos Blomsterbergs Café og Konditori i Lyngby.

Danmarks vel nok største konditor Mette Blomsterberg smider nemlig håndklædet i ringen og lukker sin bagerforretning. Det sker efter hendes eget udsagn, fordi forretningen ikke har fået økonomien til at fungere som håbet efter åbningen i maj 2014.

Se også: Blomsterbergs café i økonomisk kage

Til stor beklagelse
Den 49-årige tv-kendis, der er kendt fra madprogrammer som 'Price og Blomsterberg', 'Den store bagedyst' og 'Det søde liv', oplyser selv om lukningen på på sin Facebook-profil.

Her skriver hun blandt andet:

'Cafeen har fyldt meget i vores hverdag og i vores samlede forretning, men desværre er det på trods af mange gæster ikke lykkedes at opnå en tilfredsstillende indtjening i cafeen. Det har ganske enkelt været umuligt at opnå en god og sund økonomi i denne del af vores virksomhed'.

'Det er derfor med stor beklagelse og ærgrelse, at vi nu tager konsekvensen af denne udvikling, og lukker Blomsterbergs Café og Konditori pr. dags dato', lyder det videre fra Mette Blomsterberg.

Kage i økonomien
Har man gavekort til bageriet, lover Mette Blomsterberg at refundere det af egen lomme, hvis man kommer før 31. januar. Hun nævner også, at der har været mange kunder i de år, hvor butikken har været åben på Toftebæksvej i Lyngby.

Men selvom hun langer kager over disken i en lind strøm, tjener hun altså ikke penge på det. Det viste hendes seneste regnskab også.

'Resultatet af selskabets aktiviteter udviste i regnskabsåret et negativt resultat, og har således ikke indfriet de forventninger, der var stillet til året. Der forventes et mindre negativt resultat i næste regnskabsår', står der i regnskabets ledelsesberetning.

Mette Blomsterberg har i seneste regnskabsår forsøgt at tilpasse sin forretning ved blandt andet at skære ned på personaleudgifterne. I 2016 lød de på 4.693.391 kroner, mens de i 2017 er skåret ned til 3.899.747 kroner.

Det negative resultat fra Blomsterbergs café afspejles også i Mette Blomsterbergs holdingselskab, Gloria Lama Holding ApS. Moderselskabet tabte 72.600 kroner i 2017.

Se også: Husker du Jette fra 'Den store bagedyst'? Nu er hun tilbage på skærmen

Se også: 'Den store bagedyst': Lutter tomme kalorier

Se også: 'Den store bagedyst': Se peniskagen alle griner af

346 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere